Mentes csokoládés receptek

#sambiranogold

Sambirano Gold táblás csokoládé

Mogyorós csokoládé, perui nyers csokoládé tömbből.

Egy örök klasszikus, talán nem is létezik olyan ember a földön, aki ne szeretné! A mogyorós étcsokoládé mindig hódít nálunk, amikor elkészítjük!

Mentes forró csokoládé perui nyers csokoládé tömbből.

Mentes forró csokoládé perui nyers csokoládé tömbből.

Ahogyan hűvösebbre fordul az időjárás egyre gyakrabban kívánjuk a meleg italokat, az őszi és a téli szezon legnagyobb kedvence nálunk, tagadhatatlanul a forró csokoládé!

Sambirano Gold házi Bounty szelet

Házi Bounty szelet - Vegán, glutén, tej és cukormentes.

Ha kókuszos csoki, akkor sokaknak közülünk a Bounty jut eszébe legelőször. Nálunk is nagy sláger volt, (főleg gyerekként) ezért arra gondoltunk, hogy megpróbálkozunk a házi, egészségesebb verzió elkészítésével.

Sambirano Gold fehércsokoládé nyers perui kakaóvaj tömbből

Mentes fehér csokoládé perui nyers kakaóvajból.

Ha kedveled a fehér csokit, akkor ezt a receptet, érdemes kipróbálnod. Mi most egy mentes verziót készítettünk, perui nyers kakaóvaj tömb az alap, amit liofilizált eperrel és pekándióval gazdagítottunk.

Sambirano Gold mexikói fúszerezésű kakaós nasi

Mexikói fűszerezésű, pikáns, kakós nassoolni való.

Az esti nassolások nagy kedvencei nálunk a különböző magvak. Legyen szó sós, pörkölt vagy natúr ropogtatni valókról, nagyon szeretjük őket minden formában.

Kakaós energiagolyó aszalt szilvával és dióval

Omega 3-ban gazdag fincsi kakaós energiagolyó.

Soron következő receptünkben, olyan összetevőket válogattunk össze, melyek egytől egyig egészségmegőrző tulajdonságokkal rendelkeznek.

Sambirano Gold mentes rizses csokoládé

Egészséges rizses csoki, cukor, glutén és tej mentesen.

Egy nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető puffasztott rizses csoki receptet hoztunk erre a hétre, ami gyermekkorunk egyik legnagyobb kedvence volt.

Sambirano Gold mártogatós csokoládé szósz

Csokoládé mártogatós, tej, glutén, és cukormentesen.

A mostani receptünkben egy szupercsokis, nagyon krémes, finomságot készítettünk, ami természetesen nem csak eperrel fogyasztható.

Sambirano Gold házi csokikrém gesztenyével

Csokoládés gesztenyekrém mindenmentesen.

Ezúttal egy újabb, nagyon könnyen elkészíthető szezonális finomságot hoztunk, ami akár egy szelet kenyérrel, vagy bármi mással is nagyon jól passzol, amire egyébként Nutellát tennénk.

Habos kakaó, ghánai kakaóporral.

Habos kakaó recept, ghánai nyers kakaóporral.

Ezúttal egy szívet melengető isteni finom habos kakaót készítettünk, ami mentesen és hagyományosan is elkészíthető, hogy erről senkinek se kelljen lemondania! :)

Mindenmentes fehércsoki, liofilizált málnával

Mindenmentes fehércsoki liofilizált málnával.

Most megmutatjuk, hogyan készítheted el a fehércsokoládé egészséges verzióját otthon, mindenféle bonyodalom nélkül, nagyjából 5 perc alatt.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel