Házi sport szelet

Mentes házi sport szelet recept (Vegán, tej, glutén és cukormentes)

Mentes házi sport szelet recept (Vegán, tej, glutén és cukormentes)

A szerző Sambirano Gold 0

Elkészítési időElkészítési idő: 20 perc (+30 perc hűtés)

Nehézségi fok  Nehézségi fok: Nagyon könnyű

Nagyon bejött a múltkori eperjó, úgyhogy maradva a retro vonalon most egy másik nagy kedvencünket, a szinte mindenki által ismert és kedvelt sportszeletet készítettük el. Természetesen kicsit új köntösben, amolyan Sambirano Gold módra, hogy mindenki kedvére fogyaszthassa. Vegán, tej, glutén és cukormentes, mindez észrevehetetlen, úgyhogy tényleg minden igényt kielégít.

 sport

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

Vegyünk elő egy tálat és tegyük bele a mandula lisztet, nyers kakaóport, édesítőt, rumot és az olvasztott kakaóvajat majd jól dolgozzuk el benne a hozzávalókat. Ha szépen elkeveredtek, kóstoljuk meg és ha úgy érezzük, hogy nem elég édes adhatunk még hozzá édesítőt. A kész masszát kanalazzuk bele egy sütőpapírral kibélelt hosszúkás kenyér sütő vagy őzgerinc formába.

Ha megvagyunk, tegyük be 20 percre a hűtőbe dermedni. Az idő leteltével, vegyük ki és szeleteljük fel.

Kezdjük el vízgőz felett felolvasztani a pasztillákat, amennyiben szeretnénk édesíthetjük a csokoládét is por állagú édesítővel. Ha szeretnénk temperálhatjuk is a csokoládét. A tempereálásról itt írunk bővebben. (A temperálásra azért van szükség, hogy ne olvadjon olyan gyorsan a csoki és roppanós legyen.) Ha szépen megolvadt a csoki vegyük le a tűzről és a hűtőből kivett kakaós szeleteket kezdjük el belemártogatni. Egyesével fürdessük meg az olvadt csokiban, majd helyezzük vissza őket a sütőpapírra. Ha végeztünk tegyük vissza hűtőbe 5 percre.

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!