A kakaó és a csokoládé fogyasztás egy egészségesebb formáját hozzuk el számodra!

A csokoládéra és a kakaó alapú termékekre általában senki sem úgy gondol, mint a káros adalékanyagok szinte biztos forrásaira, pedig sokszor sajnos ez a helyzet.

Tulajdonképpen viccnek is elmenne, hogy a természet egyik legszuperebb jótékony egészségügyi hatásokkal rendelkező gyümölcséből, a kakaóból, silány minőségű, sokszor inkább ártalmasnak nevezhető csokoládét és kakaó alapú termékeket készítenek. 
sambirano-gold-nyers-kakaobab-dominica
"Sehol másutt a természetben nincs annyi értékes tápanyag olyan kis helyen felhalmozva, mint a kakaóbab szemekben." - Alexander von Humboldt, természettudós

A küldetésünk

  • Minőség: Prémium minőségű mindenmentes termékeinkkel a természetes vitaminok és tápanyagok bőséges forrásait kínáljuk egészségtudatos fogyasztóink számára.
  • Ismeretterjesztés: Mindeközben nagyon fontosnak tartjuk a felvilágosítást is, ezért különösen nagy figyelmet fordítunk a kakaóval és a kakaó-flavonoidokkal kapcsolatos különböző tudományos kutatásokra, melyekről bővebben weboldalunk, "Egészség" menüpontjában olvashatsz.
  • Receptkészítés: Hetente bővülő recept gyűjteményünkben nagyon sok ötletet találhatsz a termékeink fogyasztásához, felhasználásához. 

Köszönjük a bizalmat!

Több, mint...

0db
Megrendelés
0kg
Kakaó értékesítése
0+
Weboldal látogatás

Köszönjük a bizalmat!

ecom-edit-image-XmSfY2K8Q3szabo-vilmos-alapito-sambirano-gold-2.png
Szabó Vilmos
Alapító
ecom-edit-image-tVB9bkSLg1ecom-edit-image-n8gbyMIv4vvolrab-vanda-alapit-sambirano-gold-2.png
Volráb Vanda
Alapító
(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel