Mit tegyünk a magas vérnyomás ellen?

A természetben is találunk hatásos megoldást a hipertóniára!

A természetben is találunk hatásos megoldást a hipertóniára!

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

A 18–35 éves korosztályban a magas vérnyomás (hipertónia) előfordulása 10% alatti, az 50–59 évesek között megközelíti a 40%-kot, 70 éves kor felett pedig meghaladja a 60%-kot. A felnőtt lakosság megközelítőleg 15–35%-ka hipertóniás! Az esszenciális hipertónia létrejöttében nagy szerepe van a genetikai tényezőknek, de a helytelen életmódbeli szokásoknak (túlterheltség, gyakori feszültség, túltápláltság, elhízás, mozgásszegény életmód, dohányzás, helytelen táplálkozási tényezők, mint túlzott konyhasó-, kávé- és alkoholfogyasztás stb.) is. Minél magasabb a vérnyomás, és minél hosszabb ideje áll fenn a hipertónia, annál nagyobb a cardiovascularis kockázat.

Magas vérnyomás ellen szerencsére a természetben is találhatunk megoldást!
 

Tudományosan bizonyított, hogy a kakaóbabban található flavonoidok hatásosak a magas vérnyomás kezelésében!

Kakaóbab rendelés

Egy a kakaó vegyületeivel foglalkozó tudományos vizsgálatnak köszönhetően ma már ismert, hogy napi 1052 mg kakaó flavonoid hat héten keresztül történő fogyasztása szignifikánsan képes csökkenteni a mérsékelten hipertóniások vérnyomását. A teljes angol nyelvű tanulmányt az NCBI (National Center for Biotechnology Information) weboldalán ide kattintva tekintheted meg.

A nyers, napon szárított kakaóbab teljes súlyának 12-18%-kát teszik ki a flavonoidok. Napi 1052 mg kakaó flavonoid szervezetbe juttatásához nagyjából 7 szem Sambirano Gold kakaóbabot kell elfogyasztanunk nyersen (pörköletlenül) naponta!

Válaszd a természetet!

Szeretnél többet megtudni a nyers kakaóbab egészségre gyakorolt egyéb hatásairól?  Az egészség menüpontban bővebben írunk róla.

Forrás: National Center for Biotechnology Information, patikamagazin.hu

Sambirano Gold kakaóbabos termékek >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel