sambirano-gold-feher-logo-nagy-bg-2024

Nyers kakaóbab töret

Perui, UTZ minősített

A kakaó és a csokoládé fogyasztás egy egészségesebb formáját hozzuk el számodra!

Természetes vitamin és tápanyag bomba!

A nyers kakaóbab töretet a természet egyik leghatékonyabb szuperételeként tartják számon, amely több, mint 300 különböző értékes vegyületet tartalmaz! Jelentős mennyiségű Omega-6 és Omega-3 zsírsavat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz, gazdagon megtalálható benne például a foszfor, vas, magnézium, réz, kálium, kalcium, szelén és a cink, valamint a béta-karotin, az A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D és az E vitamin is. Mindemellett a természet egyik leggazdagabb antioxidáns forrása, amiért az antioxidánsok királyaként is sokszor emlegetik.

Összetevők

100% perui nyers kakaóbab töret

Mitől egyedi a Sambirano Gold kakaóbab?

A Sambirano Gold kakaóbabok különlegesek, egyediségük az átlagtól eltérő fermentációs és szárítási procedúrának köszönhető. A hagyományos 7-9 napig történő fermentáció helyett a Sambirano Gold kakaóbabokat mindössze 2 napig fermentálják csak! Az ezt követő szárítás szintén nem a megszokott módon zajlik, a szokásos 1-2 hét helyett, 3-4 hétig tart, mely során gondosan ügyelnek arra, hogy a kakaóbab szemek folyamatosan 40 °C alatt legyenek. A rövid ideig történő fermentálás és az alacsonyabb hőmérsékleten, hosszabb ideig történő szárításnak köszönhetően a Sambirano Gold kakaóbabok az átlagnál gazdagabb vitamin és tápanyag tartalommal rendelkeznek!

Mit érhetünk el a kakaóbab fogyasztásával?

A nyers kakaóbab töret rendszeres fogyasztásával természetesen vitalizálhatjuk a szervezetünket, bőséges antioxidáns kapacitása pedig védelmet nyújthat a különböző egészségügyi kihívásokkal szemben.

Felhasználási javaslat

Amennyiben szeretnéd a nyers kakaóbab töret egészségre gyakorolt hatásait maximálisan kihasználni, úgy azt javasoljuk, 1-2 evőkanállal (10-15 gramm) fogyassz el belőle naponta. Fogyasztható önmagában, de hozzáadhatjuk joghurtokhoz, granolákhoz, müzlikhez, zabkásához és pudingokhoz is.
(350+ rólunk mondták)

1kg kakaóbab = 3 havi adag

15,540.00 Ft
18,990.00 Ft
- {price}%
Prémium minőségű, 100%-ban növényi eredetű termék. 
  • Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól!

  • Visszaküldési garancia!

  • 1 munkanapos kiszállítás!

sambirano-gold-perui-nyers-kakaobab-toret-24
sambirano-gold-nyers-perui-kakaobab-toret-vid

Köszönjük a bizalmat!

Több, mint...

0db
Megrendelés
0kg
Kakaó értékesítése
0+
Weboldal látogatás
(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!