Virágos Ünnepi Trüffel

Virágos naracsos trüffel

Virágos naracsos trüffel

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 1

A trüffel az egyik legkönnyebben elkészíthető csokis finomság és a gyönyörű látvány mellett krémesen olvad a szánkban. Ebben a receptünkben a kiváló minőségű csokoládét naranccsal ötvöztük és a vizuális élményt szárított virágszirmokkal gazdagítottuk.

 

Hozzávalók:

 trüffel

Vegyünk elő egy fazekat és egy fém- vagy üvegtálat, ami ráillik a fazékra. Tegyünk annyi vizet a fazékba, hogy ha ráhelyezzük a tálat, a víz ne érje el az alját, mert a csokoládépasztilla felolvasztáshoz csak a vízgőzre lesz szükségünk. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük takarékra a lángot. Ha már gőzölög a víz, tegyük rá a tálat, majd szórjuk bele a csokoládé pasztillát. Adjuk hozzá a választott édesítőt.

Folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a pasztillákat és jól keverjük el az édesítővel. Amikor teljesen homogén állagúvá vált a masszánk, vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a kókuszkrémet, illetve a narancs reszelt héját. A kész krémet tegyük hűtőbe dermedni kb. 2-3 órára. Amikor a megfelelő állagot elérte, formázzunk belőle kis golyókat és forgassuk meg a szárított virágszirmokba. A végeredmény egyszerűen isteni. :)

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Kiss Zoltán
Kiss Zoltán

Szerintem szuper ötlet és szuper jó. Az ünnepi asztal desszert fénye. Ízlés. Üdv Zoltán

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!