Mindenmentes nyers Brownie

Egészséges brownie

Egészséges brownie

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Ezt a 100%-ban növényi összetevőkből készült browniet bárki nyugodtan fogyaszthatja. Minden földi jó benne van és még a sütőt sem kell bekapcsolnunk az elkészítéséhez. Szuper-egészséges és eszméletlenül finom.

Hozzávalók:

 

Öntetek:

Csokiöntet:
  • 3 evőkanál Sambiranogold csokipasztilla
  • édesítő méz, eritrit vagy stevia
  • 3-4 evőkanál növényi tej

Eper öntet:

  • 100 g friss vagy fagyasztott eper
  • édesítő méz, eritrit vagy stevia

 

Elkészítés:

A mandulát és a diót tegyük aprító gépbe és őröljük finomra. Amikor már kellően összekeveredtek vegyük ki a gépből a morzsalékot, majd tegyük be a datolyát és azt is aprítsuk fel. Ezt követően apránként adagoljuk vissza a gépbe a mandula dió keveréket és dolgozzuk jól össze a datolyával. Kávédarálóval őröljük finomra a kakaóbab töretet és a csipet sóval együtt adjuk ezt is hozzá a masszához. Ha elkészültünk vele, tegyük a masszát egy tálba.

Vegyünk elő egy fazekat és egy fém- vagy üvegtálat, ami ráillik a fazékra. Tegyünk annyi vizet a fazékba, hogy ha ráhelyezzük a tálat, a víz ne érje el az alját, mert a pasztillák felolvasztáshoz csak a vízgőzre lesz szükségünk. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük takarékra a lángot. Ha már gőzölög a víz, tegyük rá a tálat, majd szórjuk bele a csokoládét és a kakaóvajat és folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a pasztillákat. Ha folyóssá vált a csokink, akkor adjuk hozzá a masszánkhoz és keverjük össze vele. Kóstoljuk meg, ha esetleg a datolya nem édesítette meg eléggé a masszát, akkor rásegíthetünk egy kis édesítővel. Ezután a masszát tegyük bele egy fóliával kibélelt formába és egyengessük el, majd tegyük hűtőbe, hogy megdermedjen.

Csoki öntet:

A csoki öntethez a pasztillát ugyan úgy olvasszuk fel, mint a brownie készítésénél, azzal a különbséggel, hogy ha már megolvadt a csoki, akkor apránként adjuk hozzá a növényi tejet és az édesítőt. Ne ijedjünk meg ha előszőr a hozzáadott összetevő összekapja a csokit. További tej és hevítéssel folyóssá fog válni.

brownie recept

 

Eper öntet:

Az epret szeleteljük fel és tegyük egy lábosba. Alacsony lángon hevítsük és adjuk hozzá a tetszőleges édesítőt, amikor az édesítő teljesen elolvadt, botmixer vagy turmix segítségével pürésítsük krémesre.

sambirano gold brownie

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!