sambirano-gold-feher-logo-nagy-bg-2024

Detox Mix

Májtisztító superfood porkeverék

A kakaó és a csokoládé fogyasztás egy egészségesebb formáját hozzuk el számodra!

Második legnagyobb szervünk a máj, figyelnünk kell rá!

A máj létfontosságú szerepet tölt be a szervezet működésében, testünk második legnagyobb szerve mintegy 500 kritikus feladatot lát el. A máj eltávolítja a méreganyagokat, és metabolizálja az összes táplálékot, amit elfogyasztunk. Ezenkívül szabályozza a koleszterinszintet, fehérjéket épít és epét termel, ami segít a zsírok felszívódásában, valamint tárolja a cukrot, hogy az rendelkezésünkre álljon, amikor valóban szükségünk van rá, és szabályozza például a hormonszintet is. A máj számára ez a napi rutin!

Összetevők

Máriatövis por, kakaópor, édesítőszer eritrit, kurkumapor, természetes narancs aroma (3%), gyömbérpor, fahéj, articsóka kivonat.

Nem csak az alkoholt fogyasztóknak!

Ma már bizonyos, hogy a máj tisztítása, nem csak az alkoholt fogyasztóknak fontos! Lehet, hogy a máj egészségének megőrzése nem éppen az első helyen áll a gondolatainkban, mert talán még mindig az él bennünk, hogy májproblémái csak azoknak lehet, akik túl gyakran fogyasztanak alkoholt. Az orvostudomány ezt már régen megcáfolta! Az egészségtelen táplálkozás, a testmozgás hiánya, az alkohol, a dohányzás, az alváshiány és a napi stressz mind közrejátszanak a zsírmáj kialakulásában, amely probléma a fejlett nyugati országok lakosságának 20-50%-át, illetve az elhízottak 80%-át érinti.

Miért van rá szükségünk?

Fontos a máj megtisztítása, regenerálása! A zsírmáj akár cirrózishoz (májzsugor) is vezethet, ami a máj súlyos károsodását jelenti! Fontos, hogy ezt a számtalan komplex feladatot ellátó szervet a lehető legnagyobb egészségben tartsuk, mert funkcióinak hanyatlása számtalan módon kihathat az általános egészségünkre. Nélkülözhetetlen, hogy időnként tisztítsuk a májat, és hagyjunk időt neki a regenerálódásra! Szerencsére vannak a természetben olyan gyógynövények, amelyek kifejezetten májvédő és májtisztító hatásokkal rendelkeznek. Ezek a természetes összetevők ihlették a Sambirano Gold Detox Mix májtisztító superfood porkeverékét, amit arra használhatunk, hogy természetes módon támogassuk és elősegítsük a máj tisztulásának és regenerációjának folyamatait.

Felhasználási javaslat

1-2 teáskanál (5-10 g) naponta 2 dl vízben elkeverve.
(350+ rólunk mondták)
5,390.00 Ft
7,475.00 Ft
- {price}%
Prémium minőségű, 100%-ban növényi eredetű termék. 
  • Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól!

  • Visszaküldési garancia!

  • 1 munkanapos kiszállítás!

sambirano-gold-detox-mix-24

Köszönjük a bizalmat!

Több, mint...

0db
Megrendelés
0kg
Kakaó értékesítése
0+
Weboldal látogatás
(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!