sambirano-gold-feher-logo-nagy-bg-2024

Digest Mix

Emésztést segítő superfood porkeverék

A kakaó és a csokoládé fogyasztás egy egészségesebb formáját hozzuk el számodra!

Jó emésztés nélkül nincsen jó közérzet!

Az emésztés nagyon fontos része az emberi szervezet működésének, ez a folyamat segít a táplálékokat tápanyagokká alakítani, amit aztán a szervezet energiatermeléshez, sejtjavításhoz és egyéb olyan létfontosságú mechanizmusok működtetéséhez használ fel, mint például az öngyógyító folyamatok. Sajnos a kiegyensúlyozatlan és gyenge minőségű táplálékbevitel miatt egyre gyakoribbak az emésztési problémák, ami nem csak kellemetlen tüneteket okoz, de egyúttal gátat szab a jó közérzetnek is. 

Összetevők

Inavea™ baobab és akácia, kakaópor, édesítőszer eritrit, csipkebogyó por, kurkuma por, gyömbér por, természetes citrom aroma, (3%) stabilizátor: cellulóz por.

Inavea™ - Szinergikus formula

A Sambirano Gold Digest Mix olyan természetes összetevőket tartalmaz, melyek képesek hatékonyan támogatni az emésztési folyamatokat. Az összetevők között megtalálható az a speciális Inavea™ formula baobabbal és akáciával, amelyről klinikailag bizonyított, hogy célzottan erősíti a mikroflórát, segít megújítani annak egyensúlyát, serkenti a hasznos baktériumok szaporodását, és támogatja az egészséges emésztést!

Miért van rá szükségünk?

Hogy elkerüljük az emésztőrendszer zavarait és az ebből fakadó későbbi, akár krónikus kihívásokat is, érdemes gondot fordítani az emésztőrendszer támogatására, amit többféleképpen is megtehetünk. A táplálékforrás gondos megválasztása az elsőszámú dolog, amit tehetünk magunkért. Amennyiben nem tudunk mindig minőségi forrásból étkezni, vagy éppen csak elcsábultunk az ízfokozóknak köszönhetően, akkor érdemes lehet olyan természetes kiegészítésben gondolkozni, ami segíthet az emésztőrendszerünk lerombolásának ellensúlyozásában.

Felhasználási javaslat

1 evőkanál (10 g) naponta vízben elkeverve.

Afrika kincsei

Az inavea™ BAOBAB ACACIA a teljesen természetes afrikai baobabnak és az akáciának a szerves, szinergikus keveréke. A baobab pépet és az akáciát évszázadok óta fogyasztják táplálkozási és gyógyászati tulajdonságaik széles skálája miatt. Az inavea™ -ról bizonyították, hogy prebiotikus hatást fejt ki már napi 5g dózisban, ami hozzájárul a mikroflóra egyensúlyához az emésztőrendszer egészségének javításához és az általános jó közérzethez is.
(350+ rólunk mondták)
6,190.00 Ft
8,475.00 Ft
- {price}%
Prémium minőségű, 100%-ban növényi eredetű termék. 
  • Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól!

  • Visszaküldési garancia!

  • 1 munkanapos kiszállítás!

sambirano-gold-digest-mix-24

Köszönjük a bizalmat!

Több, mint...

0db
Megrendelés
0kg
Kakaó értékesítése
0+
Weboldal látogatás
(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!