A málna hatása a szervezetünkre

Miért jó a málna rendszeres fogyasztása?

Miért jó a málna rendszeres fogyasztása?

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

A málna már az ókorban is ismert, majd a középkori kolostorkertek kedvelt gyógynövénye volt. Lássuk, mi mindenre jó ez a vidám, színes gyümölcs!

Vértisztító

A málna vértisztító hatásának köszönhetően rendszeres fogyasztása hozzájárul a szív-és érrendszeri betegségek megelőzéséhez, valamint a már kialakult panaszok gyógyításában is a segítségünkre lehet.

Vesetisztító

Vesebetegségek megelőzésére, valamint enyhébb lefolyású veseproblémák kiváló kiegészítő alternatívája lehet a málna. Vesetisztító, méregtelenítő hatásának köszönhetően a málna óvja, erősíti és karbantartja a veséket.

Immunerősítő

A málna kiváló antioxidáns és immunerősítő, így megfázás, nátha esetén remek természetes megoldás a gyógyulásunk felgyorsítására. Nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, de A-, B-vitamin, valamint kalcium, kálium, magnézium és vas készletnek sincs híján.

Vércukorszint szabályozó

Mivel ez a piros bogyós gyümölcs segít egyensúlyban tartani a vércukorszintet, fogyasztása után nem fog ránk törni a falási roham, és farkaséhséggel sem kell számolnunk.

Méregtelenítő

Az alacsony kalóriatartalmú málna remek méregtelenítő, ugyanis nemcsak a veséket és a vért tisztítja, hanem segít kipucolni a bélfalat is. Egy nyári méregtelenítő kúra hatékony és ízletes kísérője lehet a málna.

Méhfal erősítő

A népi gyógyászatban régóta ismert a málna jótékony hatása a várandós nők szervezetére. A málna magas nyomelem- és vitamintartalma nemcsak az anyának, hanem a magzatnak is kedvez, valamint a leveléből készült tea jótékonyan hat a méhfalra.


Tovább a termékrendeléshez >>>

termékek


Forrás: Életmód magazin

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

15% tavaszi kedvezmény

Ajánlat vége: április 21.
tavasz15
Másol

Ezen a héten minden termékünket
15% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Beváltom

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!