Homemade vegan "m&m's"

Házi vegán "M&M's"

Házi vegán "M&M's"

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház

Egy pofon egyszerű, sütés nélküli, egészséges nasiban gondolkoztunk, így lyukadtunk ki ennél a szuper kis házi-vegán "m&m's" receptnél. Habár az m&m's elég erősen idézőjeles, senkit sem zavar, ha a végeredmény abszolút fenomenális. Finom csokis, egy kicsit sós, egy kicsit édes, kellemesen ropogós és persze nem mellékesen egészséges, vagyis egyszerű és mégis nagyszerű finomság, ami ideális választás, ha gyorsan, sütés nélkül vágyunk valami édességre.sambiranocsoki

Hozzávalók:

 csoki

Elkészítés:

A zabpelyhet tegyük bele az aprítógépbe és őröljük finomra, majd adjuk hozzá a datolyát is és őröljük tovább, amíg sima lisztes állagot nem kapunk. Ha meg vagyunk, tegyük egy tálba. A következő lépésben tegyük a mandulát és a földimogyorót is a gépbe és szintén aprítsuk őket, addig amíg szép krémes állagot nem kapunk. (nem baj ha kicsit darabkák maradnak benne) Továbbá adjuk hozzá a földimogyoróvajat és az agávé szirupot és jól dolgozzuk össze, majd mehet bele a zabos datolya is, és szépen keverjük el az összetevőket. Ha megvagyunk gyúrjunk apró golyócskákat a masszából egy sütőpapírral leterített tálcára és tegyük őket a hűtőbe, amíg felolvasztjuk a csokoládé pasztillát.

A csokoládé pasztillát vízgőz felett olvasszuk fel, ha szeretnénk édesíthetjük az általunk kedvelt édesítővel. Vegyük ki a hűtőből a golyócskákat és mártogassuk bele az olvasztott csokoládéba, majd helyezzük el őket egy sütőpapíros tálcára. Ha mindegyik golyócska meghempergett a csokiba mehetnek be a hűtőbe dermedni.

Innentől kezdve nagyjából már csak 15-20 perc választ el minket ezektől az ellenállhatatlan kis finomságoktól. :)

 m&ms

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!