Easy vegan nutella

Egészséges vegán nutella

Egészséges vegán nutella

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Kevés olyan ember van a világon, aki ne szeretné a Nutellát. Ha valamiért mégis tartózkodunk tőle, az biztosan nem az íze miatt van, hanem inkább azért mert tudjuk, hogy nem éppen az egészségesnek mondható élelmiszerek közé tartozik. A legjobb falat pedig mindig az a falat, amivel bűntudat nélkül kényeztethetjük magunkat, így hát íme egy igazi házi csokoládés mogyorókrém recept, vegán verzió, nagyon finom, mindenkinek ajánlott! :)

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

Első lépésként terítsük ki a mogyorót egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd tegyük egy 170 fokra előmelegített sütőbe nagyjából 10 percre, amíg szépen megpirul. (A mogyorót serpenyőben is megpiríthatjuk.) Ezt követően helyezzük tálcára, és egy konyharuha segítségével dörzsöljük le a mogyoró héját. Ezután mehet az aprító gépbe, amivel egészen addig aprítjuk, amíg el nem éri a krémes állagot. Ha megvagyunk, tegyük egy tálba a mogyorókrémet.
Második lépésként olvasszuk fel a csokoládé pasztillát a kókuszolajjal, majd adjuk hozzá a mogyorókrémhez. Tegyük bele az édesítőt, a vaníliát és a sót is, majd jól keverjük el. Apránként adagoljuk hozzá a vizet, amíg el nem éri a kívánt állagot. Ha elkészül, adagoljuk kis üvegekbe, és kenjük bátran mindenre. :)

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!