Easy vegan nutella

Egészséges vegán nutella

Egészséges vegán nutella

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Kevés olyan ember van a világon, aki ne szeretné a Nutellát. Ha valamiért mégis tartózkodunk tőle, az biztosan nem az íze miatt van, hanem inkább azért mert tudjuk, hogy nem éppen az egészségesnek mondható élelmiszerek közé tartozik. A legjobb falat pedig mindig az a falat, amivel bűntudat nélkül kényeztethetjük magunkat, így hát íme egy igazi házi csokoládés mogyorókrém recept, vegán verzió, nagyon finom, mindenkinek ajánlott! :)

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

Első lépésként a mogyorót terítsük ki egy sütőpapírral kibélelt tepsibe és tegyük be a sütőbe kb. 10 percre. Ha letelt az idő borítsuk ki egy tálcára és egy konyharuha segítségével, amennyire lehet dörzsöljük le róla héját. Tegyük a mogyorót egy aprító gépbe és aprítsuk addig amíg krémes állagot el nem éri. Ha megvagyunk, tegyük egy tálba a mogyorókrémet.

Második lépésként olvasszuk fel a csokoládét a kókusz olajjal, majd adjuk hozzá a mogyoróhoz. Mehet bele az édesítő, vanília és a só is, majd jól keverjük el. Apránként adagoljuk hozzá a vizet, amíg el nem éri a kívánt állagot. Ha kész van, adagoljuk kis üvegekbe, és kenjük bátran mindenre. :)

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel