A nyers kakaóbab hatásai

Ha szeretnéd megosztani velünk a véleményed, tapasztalataidat, esetleg kérdéseid lennének, nyugodtan szólj hozzá a bejegyzéseinkhez.

Tudományosan bizonyított, hogy a nyers kakaóbab rendszeres fogyasztásával különböző egészségügyi problémákat előzhetünk meg!

Tudományosan bizonyított, hogy a nyers kakaóbab rendszeres fogyasztásával különböző egészségügyi problémákat előzhetünk meg!

kakaóbab hatásai A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0 Hozzászólások

Míg a német természettudós Alexander von Humboldt szerint, sehol másutt a természetben nincs annyi értékes tápanyag olyan kis helyen felhalmozva, mint a kakaóbab szemekben, addig Norman K. Hollenberg, a Harvard Orvostudományi Egyetem professzora nem kevesebbet állít, mint, hogy a kakaóbabban található flavonol típusú vegyület az Epicatechin (kakaóvitamin), olyan rendkívüli egészségügyi hatásokkal bír, hogy önálló vitaminként kell rá tekinteni. Egy valami biztos! A kakaóbab vegyületeivel foglalkozó tudományos vizsgálatok egytől egyig  megerősítik, hogy a nyers kakaóbab rendszeres fogyasztásával nagyszerű egészségügyi hatásokat érhetünk el! Az alábbiakban ezekről olvashatsz most bővebben. Tudtad, hogy a nyers, egész kakaóbab a természetben előforduló legerősebb antioxidáns? Az áfonyáról úgy...

Olvasd tovább
(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel