A kakaó trombózismegelőző képessége

Ha szeretnéd megosztani velünk a véleményedet, tapasztalataidat, esetleg kérdéseid lennének, nyugodtan szólj hozzá a bejegyzéseinkhez.

A trombózis megelőzésében olyan ízletes alternatívák lehetnek a segítségünkre, mint például a sötét csokoládé és a kakaó!

A trombózis megelőzésében olyan ízletes alternatívák lehetnek a segítségünkre, mint például a sötét csokoládé és a kakaó!

kakaó hatásai trombózi megelőzése véralvadásgátló A szerző Vilmos Szabó 0

Figyelem! Az itt megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek. Panaszaiddal minden esetben fordulj kezelőorvosodhoz! Összefoglalás A kakaó gátló hatással bír a vérlemezkék aktivitására, ami segít a vér hígításában, ezáltal a vérrögképződés és a trombózis megelőzésében. Az étcsokoládé vagy a kakaó, akár alkalmi fogyasztása is jelentős előnyökkel járhat. A kakaó antitrombotikus tulajdonsága csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Az érelmeszesedés és az endothel diszfunkció elleni hatása további szívvédő hatást fejt ki. Sőt, a kakaó vérlemezke-ellenes hatása ugyanolyan hatékony lehet, mint egy általánosan használt véralvadásgátló gyógyszer, az aszpirin. Összefoglalva, egy jó pohár kakaó vagy az étcsokoládé rendszeres fogyasztása óriási potenciált jelent...

Olvasd tovább
(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

HÚSVÉTI AJÁNLATUNK

Extra 15% húsvéti kedvezmény minden termékünkre!
husvet24
Másol

Az ajánlat vége: 2024.03.31.

Beváltom a kupont

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!