A napkitörések spirituális hatásai

A napkitörések spirituális hatásai

A napkitörések spirituális hatásai

A szerző Sambirano Gold

Amikor napkitörések történnek, a felhalmozódott mágneses energia hirtelen felszabadul. Sugárzást bocsát ki gyakorlatilag a teljes elektromágneses spektrumon keresztül, a hosszúhullámú rádióhullámoktól kezdve, a röntgensugarakon és a Gamma sugarakon át, egészen a rövidhullámokkal bezárólag. A tobozmirigy, amely szabályozza a szervezetünk cirkadián ritmusát és a melatonin termelését, igen érzékeny a mágneses mezőre.
A. L. Tchijevsky orosz tudós szerint életünkben a legjelentősebb emberi események, 80 %-ban a naptevékenység 5 éves periódusának csúcsában következik be.

Hogyan befolyásolnak bennünket a napkitörések?

New Scientist magazin egy nemrégiben közzétett tanulmánya szerint, közvetlen kapcsolat van a Nap mágneses energiaviharai és az ember biológiai rendszere között. Az a csatorna, amely irányítja Földön az időjárást a mágneses mezőn keresztül, ugyanaz a csatorna könnyíti meg a Nap töltött részecskéinek a beáramlását az emberi test körüli mágneses mezőbe (aurába). A Nap geomágneses viharainak megnövekedett intenzitása és előfordulási gyakorisága okozza a bolygónkon bekövetkezett változásokat. Ezek közé tartoznak a földrengések, vulkánkitörések, hurrikánok, tornádók és szélviharok.
Továbbá a fokozódó napkitörések hatásának következménye az emberek zavarodottsága is.

Geomágneses tevékenységek befolyásolják az emberi tudatot.

A naptevékenységek közismert módon hatással vannak az emberi tudatra. A napkitörések befolyásolják a központi idegrendszert, az összes agyi aktivitást (beleértve az egyensúlyt), az emberi magatartásmintákat, és az összes psziché-fiziológiai (értelmi / érzelmi / fizikai) válaszokat.
A napkitörések tüneteket okozhatnak nekünk: idegesnek, nyugtalannak, aggódónak érezzük magunkat. Szédülés, ingerlékenység, fásultság, fáradtság, hányinger, és émelygési tünetünk lehet. Egyes embereknél szokatlan feledékenység jelentkezhet, míg mások heves szívdobogást tapasztalhatnak. Emberek elhúzódó nyomásról panaszkodnak fejünkben és fejfájást éreznek.

Sejtemlékeink törlődnek.

A Napkitörések és a Napból kiáradó foton hullámok megváltoztatják a fizikai valóságunk szövetét. Erőteljes hatást gyakorolnak ránk, felébresztik és világossá teszik a sejtszinten tárolt emlékeinket. A feldolgozatlan múltbéli traumáinkat és tapasztalatainkat az alacsony frekvenciájú energiasejtjeinkben tároljuk. A Napból érkező magasabb frekvenciájú foton alapú hullámok megemelik az alacsony szinten lévő érzelmi sejtemlékeinket.
Ahogy ezek a sejtemlékek újra kalibrálódnak a magasabb frekvencián, spontán módon elengedésre kerülnek az alacsonyabb érzelmeink, úgy mint a szomorúság, a düh és anélkül, hogy tudnánk, miért. Több esetben ezek „felszabadítása” váratlanul tör ránk és időtartama akár húsz percig is eltarthat, olyan érzést kelt bennünk mint egy „hőhullám”, testünk felmelegszik. Úgy érezhetjük magukat akár egy hullám, váratlanul felszínre kerülnek érzelmeink, mint derült égből a villámcsapás, aztán hirtelen eloszlik.

A lélek célja az ébredés.

Az Isteni Terv elemei összefonódnak a mi sejtjeink emlékezetével. A közelmúltban infúzió formájában a foton-energiák felerősítették sejtemlékezetünket, ami azt jelentette, hogy az Isteni Terv különböző elemei beszivárogtak az Éber Tudatba. Ennek eredményeként sokan kezdenek emlékezni Lelkük céljára, hirtelen változások történnek életükben, átrendezésre kerül életük a magasabb cél érdekében.

Azonnali megnyilvánulás.

A másik leágazása a beáramló foton energiának az az, hogy mivel ez egy magasabb frekvencia, megnöveli a teljesítményt, a sebességet és gondolataink kapacitásának megnyilvánulását. Szó szerint képesek vagyunk gyakorolni „az azonnali manifesztációt” ; amit gondolunk azt azonnal létre is hozzuk. Ezzel soha nem tapasztalt magas szintű megnyilvánulás lehetséges.
A Foton alapú energia keveredik gondolataink vibrációs frekvenciájával, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy arra irányítsuk a figyelmünket, amit létre akarunk hozni, ahelyett, amit nem akarunk, hogy nyilvánuljunk az életünkben. Amire a figyelmünket és gondolatunkat irányítjuk az fog gyorsabban megnyilvánulni.

Azok számára, akik ebben a pozitív változás és átalakulás folyamatában részt vesznek, azok számára ez az energia előnyös lesz. Másrészről azoknak, akik a múltban ragadtak, akik továbbra is áldozatnak tartják magukat, folytatják a haragot, még több negatívat fognak tapasztalni, egészen addig amíg készek nem lesznek, hogy elengedjék a régi „létet” és áttérjenek egy magasabb, pozitív rezgésre. A jó hír az, hogy van szabad akarat, mindenki maga dönt. Használjuk ki a gazdag és hozzáférhető erőforrását az elektromágneses energiának.

A napkitörések további hatásai.

A fokozott gyakoriságú és intenzitású napkitörések segítik a régi minták szétesését. amelyek már nem szükségesek, hogy létrejöhessenek az új minták. Ez a változás egy dinamikus és elkerülhetetlen folyamat, amely miatt sok ember izgatottnak, bizonytalannak érezheti magát. A napkitörések nagy pusztítást okozhatnak technológiai eszközökben, mint például a számítógépekben.

Mivel a naptevékenység emelkedése továbbra is fennáll, új tünetek jelenhetnek meg. Az idő és térdimenziók kezdenek "inogni", kiszámíthatatlanok. Egyes embereknek úgy tűnik, hogy elveszítik az időérzéküket, és / vagy elveszítik a szavakat beszéd közben. Mások szerint az idő egyszerűen eltűnik.
Sok ember küzd alvási nehézséggel, forgolódnak éjszaka, és gyakran tapasztalhatnak szokatlan álmokat. Mások, meg mikor becsukják szemüket éjjel, az őket körülvevő világ forog.

Közülünk néhányan hatalmas túlfeszültséget éreznek a testükben; a túlfeszültséget többnyire egy energiaszint csökkenés követi. Vannak akik beszámolnak hányingerről, izomfájdalmakról, fájdalomról és szédülésről. Egyesek egyfajta nyomasztó szomorúságot éreznek, míg mások eufóriát tapasztalnak. Lehetségesek látászavarok, belső fül problémák, zümmögő fül, torok és pajzsmirigy problémák, és a hideg láb érzés.

Mi a teendő, ha érzékeny a napenergia-vihar tevékenységre?

Ha a fent említett hatások bármelyikét tapasztaljuk, nincs mitől tartaniuk – Legyünk boldogok! Tudatosan vegyünk részt ebben a jelenleg kínált különleges és erőteljes lehetőségben, saját evolúciónk gyors előrelépésében. Az aura / energia rendszerünk újra kalibrálása zajlik, az eddiginél jóval magasabb és finomabb frekvencián. Minél tájékozottabbak vagyunk és felismerjük, hogy változások zajlanak, magunkévá tesszük ezt a folyamatot, mint egy szükséges fejlesztő lépést az életünkben. A Nap kivételes segítségével haladunk a mentális, az érzelmi és a spirituális ébredés irányába!

A gyakorlatban fizikai szinten enyhíteni tudjuk az evolúciós folyamat nagyobb kihívásait extra pihenéssel, és sok vízivással. Azok számára, akik esetleg óceán közelében élnek, egy séta a tengerparton (vagy ami még jobb, egy jó úszás!) segíti a beérkező energiákat egyensúlyban tartani.
Addig is mindannyian húzzuk szorosra a biztonsági öveket, és élvezzük az utazást!

A napkitörések egészségügyi hatásairól ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben. 

Forrás: A NAPKITÖRÉS ÉS A TUDAT (angyalforras.hu)

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel