A szeretet, a szerelem és a csokoládé!

Február van, a szerelem és szeretet hónapja, na és persze a csokié is!

Február van, a szerelem és szeretet hónapja, na és persze a csokié is!

A szerző Sambirano Gold

Fontos, hogy nem csak a párokról szól ez a hónap, hanem MINDENKIRŐL! Családokról, barátokról, munkatársakról, és legfőképpen RÓLAD!

Nem mindig könnyű az önszeretet, viszont ahhoz, hogy képesek legyünk
szeretetet adni és kapni, legelőször önmagunk szeretetével kell kezdenünk.

Szeressük önmagunkat!

Rengeteg módja van az „önszeretet” gyakorlásának, melyeket alkalmazva kellemesebb életet életünk.

1. Szeretet

Ha jobban belegondolsz a szeretet tényleg mindent megoldhat! Bármilyen rosszal is találod szembe magad, legyen az ember, vagy akár élethelyzet, ha szeretettel vagy képes gondolni rá, hamar elillan a bosszúság érzése. Lehet, hogy rászolgáltak a haragunkra, de végsősoron a haraggal csak saját magunkat taszítjuk negativitásba, ezért miért ne válasszuk inkább a szeretetet? Szeretetben minden jobb, jobb vagy te is, jobb az egészséged, jobb a környezeted és jobb a világ is!

2. Elfogadás

Voltál már úgy valaha, hogy bosszantottak bizonyos dolgok? Akár saját magadban vagy éppen másokban és ezáltal a benned zajló dialógusok folyamatosan negatív gondolatokat és energiákat generáltak. Sokszor nagyon nehéz az elfogadás, hiszen nem csak apró cseprő dolgok bosszanthatnak minket, hanem akár hosszú évekig tartó negatív belső párbeszédek is. Senkinek sem muszáj ilyen súlyos terheket cipelnie, ha képes az elfogadásra. Nagyon fontos lépés a szeretet és a boldogság felé vezető úton. Fogadjuk el önmagunkat, de fogadjuk el mások esetleges hibáit is és egyből boldogabb életet élhetünk.

3. Önbizalom

Mindenki más, mindenkinek megvannak a saját értékei! Mindenki egy gyönyörű ember! Ha tudod szeretni és elfogadni magad az magabiztosság, pozitív energia, amiből másokat is támogathatsz. Az élet nem verseny, hanem egy végtelen lehetőséget rejtő játszótér. Légy erős abban, aki vagy és merj próbálkozni!

4. Légy egészséges.

A lelki jólét mellett nagyon fontos a fizikai jólét is! Étkezzünk bölcsebben a megfelelő étrend és ételek megválasztásával. Ha kényeztetjük magunkat azt is tegyük úgy, hogy közben tápláljon is az étel. Táplálkozási szakértők egyöntetű véleménye és a tudományos irodalom is azt sugallja, hogy a csokoládé jót tesz nekünk. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyen! Minél tisztább, minél magasabb a kakaótartalom, annál nagyobb és szélesebb spektrumú az élettani hatás.

 

Íme néhány cikkünk, amiben a kakaó kedvünkre gyakorolt hatásairól írtunk:

Ha lent érezzük magunkat a kakaó segíthet feljönni! :)

Valójában minden élőlény rendelkezik rezgéssel. Amikor a rezgéseink magasabb szinten vannak, több az energiánk, nyitottabbak, boldogabbak vagyunk, megemelkedik bennünk az egészség fenntartására való képességünk. A rezgés emelésének egyik legfőbb módja, ha körültekintőbben választjuk meg az ételt! 

Olvasd tovább >>>

Ha jól eszel, jól leszel! Kakaóval a mosolyért!

Ha nem megfelelően tápláljuk a bélbaktériumainkat, az bizony kihat a mentális egészségünkre is, ugyanis a bél sokkal többet tud annál, mint amit eddig hittünk róla! A kutatások bebizonyították, hogy az “énünk” nemcsak fejből, hanem fejből és hasból áll, hiszen a bennünk élő baktériumok hatással vannak a belek bonyolult ideghálózatának aktivitására, ezáltal pedig befolyásolják testi és lelki egészségünket.

Olvasd tovább >>>

Kakaó - A természet hatékony gyógyszere testnek és léleknek.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy egy jó pohár kakaó gyógyító hatással van a testünkre, az elménkre és a szellemünkre, méghozzá úgy, hogy közben a félelmeinktől is megszabadít. Ez bizony mind igaz, azonban nem mindegy, hogy milyen kakaóporból készül az a kakaó!

Olvasd tovább >>>

A nyers kakaó és csokoládé fogyasztás pozitív hatással lehet az alábbi esetekben is:

Milyen kakaót és csokoládét fogyasszunk?

Mindig, magas kakaó tartalmú, lehetőleg nyers, feldolgozatlan termékeket válassz! Minél jobban feldolgozzák a kakaóbabot, annál több hasznos vegyületet elpusztítanak belőle. Használjuk ki, amit a természet olyan jól megalkotott!

Ajánlataink:


Sambirano Gold nyers kakaóbab

Tudtad, hogy a nyers kakaóbab teljes súlyának 12-18%-kát teszik ki a flavonoidok! Napi 900 milligramm kakaó-flavonoid bevitelével már jelentős mértékben támogathatjuk a szervezet megfelelő működését, ehhez megközelítőleg (5-7 szem) nyers kakaóbabot, vagy 1-2 evőkanál nyers kakaóbab töretet kell elfogyasztanunk naponta.

Termékkínálatunkban megtalálod a kakaó legtisztább és legegészségesebb verzióit!

Tovább a termékrendeléshez >>>

termékek

 

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!