Házi Bounty szelet

Házi Bounty szelet - Vegán, glutén, tej és cukormentes

Házi Bounty szelet - Vegán, glutén, tej és cukormentes

A szerző Sambirano Gold 0

 Elkészítési időElkészítési idő: 20 perc (+25 perc hűtés)

Nehézségi fok  Nehézségi fok: Nagyon könnyű

Ha kókuszos csoki, akkor sokaknak közülünk a Bounty jut eszébe legelőször. Nálunk is nagy sláger volt, (főleg gyerekként) ezért arra gondoltunk, hogy megpróbálkozunk a házi, egészségesebb verzió elkészítésével. Egy puha, krémes kókuszos réteg elérése volt a cél, ami prémium minőségű étcsokival bevonva hozza majd a jellegzetes Bounty ízvilágot. Mindenféle elfogultság nélkül, az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta! Ha Te is kedveled a kókuszos-csokis édességeket, akkor szinte biztos, hogy neked is nagy kedvenced lesz majd ez a recept. Ropogós csokiréteg, finom, puha, krémes kókusztöltelék, vegánok, mindenevők egyaránt fogyaszthatják, könnyű az elkészítése, egyszerűen csak túlragozni lehet. :)

  Bounty

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

Vegyünk elő egy aprító gépet és tegyük bele a kókuszreszeléket, olvasztott kakaóvajat, kókusz tejet és a választott édesítőt, majd jól dolgozzuk el benne a hozzávalókat. Ha szépen elkeveredtek, kóstoljuk meg és ha úgy érezzük, hogy nem elég édes adhatunk még hozzá édesítőt. A kész masszát kanalazzuk bele egy sütőpapírral kibélelt hosszúkás kenyér sütő vagy őzgerinc formába.

termékek

Ha megvagyunk, tegyük be 20 percre a fagyasztóba dermedni. Az idő leteltével, vegyük ki és szeleteljük fel, majd tegyük át egy sütőpapírral kibélelt tepsire vagy tálcára és tegyük vissza a hűtőbe, amíg olvasztjuk a csokoládét.

szeletek

Kezdjük el vízgőz felett felolvasztani a pasztillákat, ha szeretnénk édesíthetjük a csokoládét is por állagú édesítővel. Ha szépen megolvadt a csoki vegyük le a tűzről és a hűtőből kivett kókusz szeleteket kezdjük el belemártogatni. Egyesével fürdessük meg az olvadt csokiban, majd helyezzük vissza őket a sütőpapírra. Ha végeztünk tegyük vissza hűtőbe 5 percre. Ha letelt az idő, végül csurgassunk rájuk még a maradék olvadt csokiból, így elnyeri a Bounty formáját a csoki.

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

ANYÁK NAPI 15% KEDVEZMÉNY

Boldog Anyák napját kívánunk! :)
anyaknapja24
Másol

Ajánlat vége: május 5.

Beváltom

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!