Csoki medál különlegesség

Mindenmentes fehér, tej és étcsokoládés medálok

Mindenmentes fehér, tej és étcsokoládés medálok

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Egy igazi csokoládés kincses tál! Fekete, fehér és tejcsokis medálok, a legszuperebb magvakkal és aszalt gyümölcsökkel gazdagítva. Mentás, sós, édes, igazi ízkavalkád, mindenki biztosan kedvencre talál. Természetesen mindenmentes, készítsd el és kényeztesd vele magadat és a szeretteidet.

 

Fehércsoki

Hozzávalók:

  • 50 g Sambirano Gold 100% tisztaságú belga kakaóvaj pasztilla
  • 25g kókusztejpor
  • 20g eritrit vagy 15g nyírfacukor, de használhatunk steviát, illetve mézet is. Aki a cukrot preferálja, 10g barna cukor. (Fontos, hogy a kristályos szerkezetű édesítőket őröljük porrá, mielőtt a csokoládémasszához keverjük. Mivel nem minden édesítő ugyanúgy édesít, bátran kóstolgassuk a csokimasszánkat, hogy biztosan a kívánt eredményt kapjuk.)
  • 1 mokkáskanál vanília
  • csipet só
  • Díszítéshez dió, kókusz chips, mandula forgács, chia mag, kakaóbab töret, goji bogyó, aszalt gyümölcsök

 

Elkészítés:

Vegyünk elő egy fazekat és egy fém- vagy üvegtálat, ami ráillik a fazékra. Tegyünk annyi vizet a fazékba, hogy ha ráhelyezzük a tálat, a víz ne érje el az alját, mert a csokoládépasztilla felolvasztáshoz csak a vízgőzre lesz szükségünk. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük takarékra a lángot. Ha már gőzölög a víz, tegyük rá a tálat, majd szórjuk bele a kakaóvajat. Adjuk hozzá az édesítőt, kókusztejport, vaníliát és a csipet sót. Folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a pasztillákat és jól keverjük el a hozzávalókkal.

Kakaóvaj

 

Amikor teljesen homogén állagúvá vált a masszánk, vegyük le a tűzről és hűtsük vissza. Addig hűtsük, amíg már nem lesz olyan folyós állagú. Terítsünk ki egy sütőpapírt, ahova feltudjuk halmozni a fehér csokit. Egy kanál segítségével készítsünk kis medálformákat és díszítsük ízlésünk szerint.

 

Sambirano Gold fehércsoki

Sambirano Gold fehércsokik

 

Tejcsoki

Hozzávalók:

  • 25g Sambirano Gold 100% kakaótartalmú belga csokoládé pasztilla
  • 25g Sambirano Gold 100% tisztaságú belga kakaóvaj pasztilla
  • 25g kókusz tejpor
  • 20g eritrit vagy 15g nyírfacukor, de használhatunk steviát, illetve mézet is. Aki a cukrot preferálja, 10g barna cukor. (Fontos, hogy a kristályos szerkezetű édesítőket őröljük porrá, mielőtt a csokoládémasszához keverjük. Mivel nem minden édesítő ugyanúgy édesít, bátran kóstolgassuk a csokimasszánkat, hogy biztosan a kívánt eredményt kapjuk.)
  • Csipet só
  • Díszítéshez: dió, mogyoró, kókusz chips, mandula forgács, chia mag, kakaóbab töret, goji bogyó, aszalt gyümölcsök

 

Elkészítés:

Tegyük vissza a tálat a tűzre, amiben olvasztottuk a kakaóvajat és szórjuk bele a csoki és a kakaóvaj pasztillákat. Adjuk hozzá az édesítőt, kókusztejport és a csipet sót. Folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a pasztillákat és jól keverjük el a hozzávalókkal.

Csokimassza készítése

Amikor teljesen homogén állagúvá vált a masszánk, vegyük le a tűzről és hűtsük ezt is vissza. Addig hűtsük, amíg már nem lesz olyan folyós állagú. Terítsünk ki egy sütőpapírt, ahova feltudjuk halmozni a tejcsokit. Egy kanál segítségével készítsünk kis medálformákat és díszítsük ízlésünk szerint.

Sambirano Gold tejcsoki

Sambirano Gold tejcsokik

 

Étcsoki

Hozzávalók:

  • 40 g Sambirano Gold 100% kakaótartalmú belga csokoládé pasztilla
  • 10 g Sambirano Gold 100% tisztaságú belga kakaóvaj pasztilla
  • 20g eritrit vagy 15g nyírfacukor, de használhatunk steviát, illetve mézet is. Aki a cukrot preferálja, 10g barna cukor. (Fontos, hogy a kristályos szerkezetű édesítőket őröljük porrá, mielőtt a csokoládémasszához keverjük. Mivel nem minden édesítő ugyanúgy édesít, bátran kóstolgassuk a csokimasszánkat, hogy biztosan a kívánt eredményt kapjuk.
  • Csipet só
  • Díszítéshez menta levél, durvára tört só, kókusz chips, mandula forgács, chia mag, kakaóbab töret, goji bogyó, aszalt gyümölcsök

 

Elkészítés:

Ugyanazzal az eljárással, mint az előzőekben olvasszuk fel a pasztillákat és hűtsük vissza, amikor elérte a megfelelő állagot készítsünk medálformákat. Díszítsük ízlésünknek megfelelően.

Sambiranogold étcsoki

 

Sambirano Gold kakaóbabos termékek >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

ANYÁK NAPI 15% KEDVEZMÉNY

Boldog Anyák napját kívánunk! :)
anyaknapja24
Másol

Ajánlat vége: május 5.

Beváltom

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!