Különleges téli fagyi variációk

Téli fagyi receptek - vegán, hagyományos, ruby és szőke csokis

Téli fagyi receptek - vegán, hagyományos, ruby és szőke csokis

A szerző Sambirano Gold 0

Most egy igazán retro édességet készítettünk el, ami nem más, mint a téli fagyi. Gyerekkorunk kedvencét több variációban szerettük volna létrehozni, hogy mindenkinek legyen a kedvére való. Így lett végül vegán, cukormentes, hagyományos, ruby és szőke csokis. Az elkészítése nagyon egyszerű egy jó családi program lehet, amibe mindenki beleadhatja a kreativitását.

 Télifagyi

Hozzávalók (hagyományos 4db):

Krém:

Díszítés:

termékek

Elkészítés:

A krémhez a tejszínt felmelegítjük és beleszórjuk a csokit és a választott édesítőt. Ha teljesen felolvadt, zárjuk le a lángot, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A kihűlt krémet verjük fel egy habverő segítségével, majd adjuk hozzá a kakaóport és a puha vajat. A kész krémet rakjuk be a hűtőbe, amíg előkészítjük a tölcséreket. A csokoládékat vízgőz felett olvasszuk fel. A tölcsérek száját mártsuk bele az olvadt csokoládéba és ha szeretnénk forgassuk meg liofilizált eperbe, darabolt mogyoróba. Tegyük őket poharakba és hagyjuk őket megdermedni. Vegyük ki a krémet a hűtőből és töltsük nyomózsákba, ha megdermedtek a tölcsérek, töltsük meg a krémmel. Az olvasztott csokit a fagyik tetejére kanalazzuk és szórjuk meg mandula forgáccsal, liofilizált eperrel, kakaóbab törettel, mogyoró daradokkal. Mehetnek ismét a hidegre és amint megdermed rajtuk a csoki már fogyaszthatóak is. :)

 telifagyi

Hozzávalók (mentes, vegán 4 db):

Krém:

Díszítés:

termékek

Elkészítés:

A krémhez a tejszínt felmelegítjük és beleszórjuk a csokit és a választott édesítőt. Ha teljesen felolvadt, zárjuk le a lángot, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A kihűlt krémet verjük fel egy habverő segítségével, majd adjuk hozzá a kakaóport és a magvajat. A kész krémet rakjuk be a hűtőbe, amíg előkészítjük a tölcséreket. A csokoládét vízgőz felett olvasszuk fel. A tölcsérek száját mártsuk bele az olvadt csokoládéba és ha szeretnénk forgassuk meg liofilizált eperbe, darabolt mogyoróba. Tegyük őket poharakba és hagyjuk őket megdermedni. Vegyük ki a krémet a hűtőből és töltsük nyomózsákba, ha megdermedtek a tölcsérek, töltsük meg a krémmel. Az olvasztott csokit a fagyik tetejére kanalazzuk és szórjuk meg mandula forgáccsal, liofilizált eperrel, kakaóbab törettel, mogyoró daradokkal. Mehetnek ismét a hidegre és amint megdermed rajtuk a csoki már fogyaszthatóak is. :)

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!