Ruby Csokoládé

Világújdonság! Megérkezett a negyedik csokoládé íz: a Ruby

Világújdonság! Megérkezett a negyedik csokoládé íz: a Ruby

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

80 éve nem volt ehhez hasonló újítás!

Magyarországon először a Sambirano Gold-nál

A tej, a fekete, és a fehér csoki után megalkották a negyedik típust!

80 évvel azután, hogy a tejcsokoládé és fekete csokoládé után megalkották a fehér csokit, most egy negyedik típussal is bővült a csokicsalád. A világ legnagyobb kakaó- és csokoládékészítő vállalata a Barry Callebaut, 2017 szeptemberében jelentette be, hogy több éven át tartó próbálkozás után létrehozták a negyedik típusú csokoládét, a Ruby-t. (rubint) A világújdonságnak számító csokoládét legelőször Sanghajban mutatták be 2017 év végén, az európai és a magyarországi megjelenésig azonban egészen 2018 júliusáig várni kellett.

Ruby csoki

A Ruby csokoládét a Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Ez a kakaóbab fajta teljesen egyedülálló, mert a friss bogyós gyümölcsös íz és a rubinvörös szín természetesen vannak jelen benne. A Ruby kakaóbabok a világ különböző régióiból származnak, melyek különleges tulajdonságait egy olyan innovatív folyamaton keresztül sikerült előhívni Barry Callebaut-nak, amelynek felfedezése hosszú évekig tartott.

Legyél te is az elsők között, akik Ruby csokis finomságokat készítenek otthon, ebből az igazán különleges pasztillából!

 

A Ruby csokoládét a mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív gyümölcsös íze, és különleges színe teszi egyedivé. A Sambirano Gold Ruby csokoládé pasztillát nem csak séfeknek ajánljuk!

Önmagában is igazi csemege, de néhány perc alatt akár tábla csokit, illetve egyéb finomságokat is varázsolhatunk belőle. Hozzáadhatjuk kedvenc összetevőinket, ezzel abszolút a saját ízlésünkre szabva a csokoládé élményt.

Ruby csokoládé Magyarországon

Ha kedvet kaptál az otthoni csokoládé készítéshez, a Sambirano Gold recept ötletei megmutatják, hogyan készíthetsz prémium minőségű saját csokoládét, otthoni körülmények között, mindössze néhány perc alatt. Könnyebb, mint gondolnád! Itt megnézheted mások milyen csokis finomságokat készítettek Sambirano Gold termékekből.

 

Most kedvezményesen vásárolhatsz Ruby csokoládé pasztillát!

 

Tovább a Ruby rendeléshez >>>

Ruby csoki

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

HÚSVÉTI AJÁNLATUNK

Extra 15% húsvéti kedvezmény minden termékünkre!
husvet24
Másol

Az ajánlat vége: 2024.03.31.

Beváltom a kupont

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!