Ruby Csokoládé

Világújdonság! Megérkezett a negyedik csokoládé íz: a Ruby

Világújdonság! Megérkezett a negyedik csokoládé íz: a Ruby

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

80 éve nem volt ehhez hasonló újítás!

A tej, a fekete, és a fehér csoki után megalkották a negyedik típust!

80 évvel azután, hogy a tejcsokoládé és fekete csokoládé után megalkották a fehér csokit, egy negyedik típussal bővült a csokicsalád. A világ legnagyobb kakaó- és csokoládékészítő vállalata a Barry Callebaut, 2017 szeptemberében jelentette be, hogy több éven át tartó próbálkozás után létrehozták a negyedik típusú csokoládét, a Ruby-t. (rubint) A világújdonságnak számító csokoládét legelőször Sanghajban mutatták be, az európai megjelenésig egészen eddig várni kellett.

A Ruby csokoládét a Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Ez a kakaóbab fajta teljesen egyedülálló, mert a friss bogyós gyümölcsös íz és a rubinvörös szín természetesen vannak jelen benne. A Ruby kakaóbabok a világ különböző régióiból származnak, melyek különleges tulajdonságait egy olyan innovatív folyamaton keresztül sikerült előhívni Barry Callebaut-nak, amelynek felfedezése hosszú évekig tartott.

A Ruby csokoládét a mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív gyümölcsös íze, és különleges színe teszi egyedivé. Felhasználhatjuk csokoládé készítéshez, sütikhez, bonbonokhoz, cake popok bevonásához, forró és jeges csokihoz, öntetekhez, csokoládé szökőkutakhoz, illetve müzlikhez is.

Ruby csokoládé Magyarországon

A Kennedy’s Confection című szaklap szerkesztője, Angus Kennedy a Sunnak nyilatkozva dicsérte a rubintcsokoládé „könnyed, gyümölcsös ízét”, ami miatt észre sem veszi az ember, hogy egymás után falja egyiket a másik után. Elmondása szerint emiatt sokkal többet meg lehet enni belőle, mint a hagyományos csokoládéból.

Legyél az elsők között Magyarországon, akik csokoládét készítenek ebből a különleges Ruby csokipasztillából és elsőként tapasztalják a Ruby igazán gyümölcsös ízvilágát.

 

Magyarországon először a Sambirano Gold-nál!

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel