Brazil füstös étcsokoládé

Ha szeretnéd megosztani velünk a véleményedet, tapasztalataidat, esetleg kérdéseid lennének, nyugodtan szólj hozzá a bejegyzéseinkhez.

Brazil táblás étcsokoládé recept / 66,8%

Brazil táblás étcsokoládé recept / 66,8%

brazil csokoládé A szerző Sambirano Gold

Engedjétek meg, hogy bemutassuk az ültetvény szelektált csokoládé válogatásunk talán egyik legkülönlegesebb ízvilággal rendelkező tagját, a brazil csokoládét. A különlegességét az általunk korábban egy csokiban sem tapasztalt füstös utóíz adja. Mi egy natúr csokit készítettünk most belőle, buborékos csokoládé formában, de biztos nagyon finom lehet, aszalt vagy liofilizált gyümölcsökkel, vagy akár brazil dióval, magvakkal. Ültetvény: Ouro Verde (Brazília)  Ezt a sötét csokoládét a buja zöld Ouro Verde ültetvényben termesztett kakaófajtákból készítették. A ritka Trinitario fajták a Bahia atlanti-óceáni partszakasz erdőiben, és az Amazonas medencéjéből származnak. Ízprofil: Intenzív kakaós íz, trópusi gyümölcsök ízjegyeivel kiegészülve, különleges, enyhén füstös utóízzel. Összetevők: Kakaó massza,...

Olvasd tovább
Vissza fel

Kakaós teakülönlegességek

Fekete - Zöld - Gyümölcs - Chai

Kóstolj bel kakaós teakülönlegességeinkbe is! :)

Megnézem
Sambirano Gold logo

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben! Egyszerre csak egy kupon alkalmazható!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!