Summer Smoothie

Könnyen elkészíthető hűsítő gyümölcsös smoothie

Könnyen elkészíthető hűsítő gyümölcsös smoothie

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Nyers kakaóbabos gyümölcsös smoothie

Elkészítési idő  Elkészítési idő: 5 perc

Nehézségi fok  Nehézségi fok: Nagyon könnyű

Ha egy kis vitamin löketre van szükségünk, az egészséges reggelik közül az egyik lehető legjobb választás a gyümölcs smoothie, aminek a hatásait néhány szem nyers kakaóbab hozzáadásával még tovább fokozhatjuk. A gyümölcsök és a kakaóbab a természetes vitaminok és tápanyagok széles spektrumát kínálják, ezért a superfood-os gyümölcs smoothie-k, ma már szinte nélkülözhetetlen elemei az egészségtudatos étrendnek.

Miért jelent extra löketet a kakaóbab?

A Sambirano Gold kakaóbabok különlegessége az átlagon felüli vitamin és tápanyag tartalomban rejlik, amit az átlagtól eltérő fermentációs és szárítási procedúra tesz lehetővé. A nyers kakaóbab több, mint 300 különböző értékes vegyületet tartalmaz! Többek között jelentős mennyiségű Omega-6 és Omega-3 zsírsavat, ásványi anyagokat és vitaminokat, gazdagon megtalálható benne például a foszfor, a vas, a magnézium, a réz, a kálium, a kalcium, a szelén és a cink, valamint a béta-karotin, az A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D és az E vitamin is. Ha ez még esetleg nem lenne elég, a nyers napon szárított kakaóbab a természetben előforduló egyik leggazdagabb antioxidáns forrás 95.500 /100g ORAC értékkel.

Fogyaszd rendszeresen önmagában, vagy smmothie-hoz adva!

Ha szeretnél még több recept videót látni tőlünk, arra kérünk, hogy ide kattintva látogasd meg a Sambirano Gold Youtube csatornáját és iratkozz fel rá. Köszönjük!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az alapanyagokat tegyük bele egy turmixgépbe és turmixoljuk krémesre. Öntsük poharakba, majd szórjuk meg a tetejét nyers kakaóbab törettel és gyümölcsökkel.

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

15% tavaszi kedvezmény

Ajánlat vége: április 21.
tavasz15
Másol

Ezen a héten minden termékünket
15% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Beváltom

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!