#sg_encsokim - Melon Snack

Mindenmentes csokoládéba mártott dinnye szeletek

Mindenmentes csokoládéba mártott dinnye szeletek

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

A nyár egyik legjobb gyümölcse a dinnye! Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz és kiválóan hidratálja a szervezetünket, valamint nagyon sok módon fogyasztható. Mi ebben a receptünkben fokozni szeretnénk még az erejét 100%-os csokoládéval és kakaóbab törettel, így még intenzívebb lesz a látványa és az egészségünkre gyakorolt hatása is.

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

Első körben a dinnyéből háromszög alakú szeleteket kell szelni. A pálcikákat szúrjuk bele a dinnye szeletek közepébe, ezután fektessük el egy sütőpapírral kibélelt tálcára, majd tegyük fél órára a hűtőbe. Ezután olvasszuk fel a csokoládé pasztillát és a kakaóvajat. Vegyünk elő egy fazekat és egy fém- vagy üvegtálat, ami ráillik a fazékra. Tegyünk annyi vizet a fazékba, hogy ha ráhelyezzük a tálat, a víz ne érje el az alját, mert a csokoládépasztilla felolvasztáshoz csak a vízgőzre lesz szükségünk. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük takarékra a lángot. Ha már gőzölög a víz, tegyük rá a tálat, majd szórjuk bele a csokoládé pasztillát és a kakaóvajat.

Csokimassza készítése

Folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a pasztillákat, majd amikor teljesen homogén állagúvá vált a csokoládé masszánk, vegyük le a tűzről és mártsuk bele a hűtött dinnye szeleteket. (Ha a dinnye túl nedves itassuk le a vizet róla.) Ezt követően egyből forgassuk bele a kakaóbab töretbe és helyezzük vissza a sütőpapíros tálcára, utána pedig tegyük a fagyasztóba úgy 15-30 percre. Ha letelt az idő már fogyaszthatjuk is a dekoratív és egészséges édességünket. Jó étvágyat! :)

 

Sambirano Gold kakaóbabos termékek >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!