#sg_encsokim - Ice Choco

Mindenmentes jeges csokoládé

Mindenmentes jeges csokoládé

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Hmmm. Ezt a receptet imádni fogjátok! Szuper könnyű elkészíteni és nagyszerű hűsítőként fog szolgálni a meleg nyári napokon. Télen többször fogyasztunk kakaót vagy forró csokoládét, de ennek a receptnek köszönhetően nyáron sem fogunk megfeledkezni erről a szuper, antioxidáns bomba italról. A legjobb az egészben, hogy minden diétába beilleszthető, hiszen sem tejet, sem cukrot, sem egyéb adalékanyagot nem tartalmaz.

A minőségi étcsokoládé nagyon egészséges, viszont a boltok polcai már az agyonkezelt, sokszor inkább káros, mint egészséges csokoládékkal vannak tele. Ahhoz, hogy olyan csokoládét fogyasszunk, amiről biztosan tudjuk, hogy mi van benne, a legjobb, ha mi magunk készítjük el. Ezáltal kizárhatunk minden allergén anyagot, tartósítószert és nem utolsó sorban a saját ízlésünkre szabhatjuk a csokit.

Most következő receptünkben, egy igazán egészséges jeges csokit fogunk elkészíteni, mindössze néhány perc alatt.

 

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál Sambirano Gold 100% kakaótartalmú belga csokoládé pasztilla
  • 3 dl kókusztej 
  • Édesítsük ízlésünk szerint, mi 1 evőkanál nyírfacukrot használtunk, de használhatunk steviát, eritritet vagy ezek kombinációját, illetve mézet is. Aki a cukrot preferálja, annak 1 evőkanál barna cukor. (Mivel nem minden édesítő ugyanúgy édesít, bátran kóstolgassuk az italt, hogy biztosan a kívánt eredményt kapjuk.)
  • 3-4 kocka jég

 

Elkészítés:

A kókusztejet öntsük bele egy edénybe és tegyük fel alacsony lángon főni. Dobáljuk bele a csokoládé pasztillát a tejbe és folyamatos kevergetés mellett főzzük, amikor már melegszik a tej hozzá adhatjuk az édesítőt. Kakaó

Amikor a csoki és az édesítő teljesen szétolvadt, vegyük le a tűzről és hagyjuk hűlni. Adjunk hozzá 2 kocka jeget és turmixoljuk össze, végül öntsük ki pohárba és a maradék jéggel hűsítsük.

Sambirano Gold kakaóbabos termékek >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

15% tavaszi kedvezmény

Ajánlat vége: április 21.
tavasz15
Másol

Ezen a héten minden termékünket
15% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Beváltom

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!