Ruby csokoládé recept

Valentin napi Ruby csokoládé kókusszal és chia maggal

Valentin napi Ruby csokoládé kókusszal és chia maggal

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház

Már csak néhány nap és itt van a szerelmesek napja, Valentin nap. Ha szeretnéd valami igazán különlegessel meglepni a kedvesedet, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi, Valentin napi Ruby csokoládé receptünket. Néhány perc alatt elkészíthető egyedi ajándék, amiért biztosan nagyon szeretni fognak! :) A Ruby csokoládé pasztillában a friss bogyós gyümölcsös íz és a rubinvörös szín természetesen vannak jelen, magának a Ruby kakaóbabnak köszönhető ez az elképesztő szín és ízvilág. (A boltokban ne keresd, mert ott nem kapható!)

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

Vegyünk elő egy fazekat és egy fém- vagy üvegtálat, ami ráillik a fazékra. Tegyünk annyi vizet a fazékba, hogy ha ráhelyezzük a tálat, a víz ne érje el az alját, mert a csokoládépasztilla felolvasztáshoz csak a vízgőzre lesz szükségünk. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük takarékra a lángot. Ha már gőzölög a víz, tegyük rá a tálat, majd szórjuk bele a csokoládé pasztillát.

Ruby csokipasztilla

Folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a pasztillákat. Amikor teljesen homogén állagúvá vált a masszánk, vegyük le a tűzről.

(Ha szeretnénk, és van rá időnk, temperálhatjuk is a csokoládét, hogy még fényesebb és roppanósabb legyen. A tempereálás menetéről itt írunk bővebben.)

Ha szeretnénk a csokiforma alján néhány kockába helyezhetünk el chia magot és kókusz reszeléket. Végül a csokit öntsük a formába és szórjuk meg még a chia maggal és a kókusszal. Először hagyjuk a szabad levegőn kicsit hűlni, majd tegyük be a hűtőbe megdermedni.

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!