Ruby Chocolate Clusters

Ruby csokoládés áfonyás mandulás ropogós

Ruby csokoládés áfonyás mandulás ropogós

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Az ünnepek közeledtével biztos elgondolkodtunk már azon, hogy milyen finomság kerüljön majd az ünnepi asztalra. Ha valami igazi különlegességgel szeretnénk elkápráztatni a szeretteinket, akkor a Ruby csokoládéval készült desszertek jó választás lehet. A Ruby csokoládé felfedezését az elmúlt 150 év legkiemelkedőbb gasztronómiai áttörésének nevezik. Frissesség, finom savak, teltség, piros bogyós ízek jellemzik. Ebben a receptünkben mandulával és vörös áfonyával fokoztuk az ízélményt és a végeredmény elképesztően finom lett.

 

Hozzávalók:

 Ruby bonbon

Elkészítés:

Vegyünk elő egy fazekat és egy fém- vagy üvegtálat, ami ráillik a fazékra. Tegyünk annyi vizet a fazékba, hogy ha ráhelyezzük a tálat, a víz ne érje el az alját, mert a csokoládépasztilla felolvasztáshoz csak a vízgőzre lesz szükségünk. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük takarékra a lángot. Ha már gőzölög a víz, tegyük rá a tálat, majd szórjuk bele a csokoládé pasztillát.

Ruby csokipasztilla

Folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a pasztillákat. Amikor teljesen homogén állagúvá vált, vegyük le a tűzről és hűtsük vissza a csokoládét, ha kicsit visszahűlt akkor újra tegyük vissza a tűzre és melegítsük fel, erre azért van szükség, hogy ne olvadjon olyan könnyen a csokoládé.  ( A tempereálásról itt írunk bővebben.)

A kész csokoládét keverjük össze a mandulával és az áfonyával, majd tegyük általunk választott formákba. Először hagyjuk a szabad levegőn kicsit hűlni, majd tegyük be a hűtőbe megdermedni. Nagyon könnyen elkészíthető, egyedi finomság

 

Sambirano Gold kakaóbabos termékek >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!