Így hat ránk a máriatövis!

A máriatövis hatása a szervezetünkre

A máriatövis hatása a szervezetünkre

A szerző Sambirano Gold 0

A máriatövis antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A gyógynövény részt vesz a szervezet méregtelenítésében, elősegíti a máj és az epehólyag egészségének a fenntartását. A máriatövis mindemellett jó hatással van az emésztés funkcióira, növeli az epe termelését, illetve az egész testben csökkenteni tudja a gyulladást.

A máriatövis erős májtisztító hatással rendelkezik, és a májsejtek újjáépítésében is aktívan részt vesz. Csökkenti a májkárosodás kialakulásának az esélyét, és segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből.

A máriatövisre bátran lehet számolni, hogy elkerüljük a szervezetben kialakuló toxicitást. Mikor gyűlhetnek fel a szervezetben a méreganyagok? Például a mértéktelen alkoholfogyasztás következményeként, de sok méreganyag kerülhet a szervezetbe a zöldségeken és gyümölcsökön megtapadó vegyi maradványoktól, a vízben található nehézfémektől és a levegőben található szennyező anyagoktól is.

A máj az egyik legfontosabb szervünk, hiszen számtalan méregtelenítő funkciót lát el. A májnak nemcsak az a feladata, hogy eltávolítsa a méreganyagokat a szervezetből, pontosabban a véráramból, hanem egyes hormonok termelésében is részt vesz, illetve a glükóz véráramba bocsátása is a feladata közé tartozik.

A máriatövis az alábbi májbetegségeken segíthet: alkoholos májbetegség, akut és krónikus vírusos hepatitisz, valamilyen mérgező vagy káros anyag miatt előidézett májbetegség.

A máriatövismag antioxidáns flavonoidokat tartalmaz, ezek közül is kiemelkedő szereppel bír a szilimarin nevű vegyület. A szilimarin csökkentheti a rákos betegségek kialakulásának a kockázatát azáltal, hogy megerősíti az immunrendszert. Ez a vegyület eredményesen harcol a DNS-károsodással szemben. A szilimarinról bebizonyosodott, hogy sokféle rákbetegséggel szemben jelenthet védelmet, például a tüdő-, a máj-, a mell- és a prosztatarákkal szemben.

A máriatövis a szív egészségének is jót tesz, hiszen részt vesz a koleszterinszint csökkentésében, emellett az oxidatív károsodást is megelőzi az artériákban és a gyulladást is csökkenteni tudja. A szilimarin az összkoleszterinszintet is javítja és a trigliceridszintet is csökkenteni tudja.

Mivel a máriatövis nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns vegyületeket, így kiemelkedő szerepe van az öregedési folyamatok lassításában.

Superfood porkeverék, máriatövissel

Nélkülözhetetlen, hogy időnként tisztítsuk a májat, és hagyjunk időt neki a regenerálódásra! Szerencsére vannak a természetben olyan gyógynövények, amelyek kifejezetten májvédő és májtisztító hatásokkal rendelkeznek, ezek a természetes összetevők ihlették a Sambirano Gold Detox Mix májtisztító superfood porkeverékét, amit arra használhatunk, hogy természetes módon támogassuk és elősegítsük a máj tisztulásának és regenerációjának folyamatait.

 

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Forrás: gyogyszernelkul.hu

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!