Ha szeretnéd megosztani velünk a véleményedet, tapasztalataidat, esetleg kérdéseid lennének, nyugodtan szólj hozzá a bejegyzéseinkhez.

A gyömbér hatása a szervezetünkre

A gyömbér hatása a szervezetünkre

detox mix digest mix gyömbér hatása A szerző Sambirano Gold 0

A gyömbér egy természetes gyógynövény, amelyet fűszerként világszerte használnak. Több egészségügyi kutatás is bizonyítja, hogy a gyömbér különböző gyógyító hatásokat fejt ki az emberi testben és így számos betegség kezelésében rendkívül hatékonynak bizonyul. Jótékony tulajdonságainak köszönhetően sokan gyakorlatilag orvosságként tartják számon. Görcsoldó, hányingercsökkentő, gombaölő, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, antibakteriális, antivirális és köhögéscsillapító hatásai szinte csodákat tesznek a szervezetünkkel. A gyömbér gazdag forrása az A-, C-, E- és B-komplex vitaminoknak, ezenkívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot és béta-karotint tartalmaz. A gyömbér gyógyító hatásait élvezhetjük a friss vagy a szárított, őrölt gyömbérben, de fogyaszthatjuk ivólé vagy olaj formájában is. Aki...

Olvasd tovább
Vissza fel

Kakaós teakülönlegességek

Fekete - Zöld - Gyümölcs - Chai

Kóstolj bel kakaós teakülönlegességeinkbe is! :)

Megnézem
Sambirano Gold logo

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben! Egyszerre csak egy kupon alkalmazható!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!