Csokis-szilvás torta

Csokis-szilvás-mogyorós torta (Gluténmentes, Vegán)

Csokis-szilvás-mogyorós torta (Gluténmentes, Vegán)

A szerző Vilmos Szabó 0

Csokis-szilvás-mogyorós torta (Gluténmentes, Vegán)

Elkészítési idő Elkészítési idő: 20 perc + 50 perc sütés

Recept  Nehézségi fok: Könnyű


Úgy néz ki, hogy a következő héten beköszönt az ősz. Ilyenkor az embernek már nagyobb kedve van bekapcsolni a sütőt. Az őszi gyümölcsök közül nekünk a szilva az egyik kedvencünk, ezért a mostani receptünkben ezt a gyümölcsöt használtuk fel. Reméljük ti is kedvet kaptok hozzá, mert nagyon finom lett. A recepthez videó is készült. Íme!

Ha szeretnél még több recept videót látni tőlünk, arra kérünk, hogy ide kattintva látogasd meg a Sambirano Gold Youtube csatornáját és iratkozz fel rá. Köszönjük!

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 160 fokra. Válasszuk ki a formát amiben szeretnénk sütni a tortát és kenjük ki zsiradékkal. (Ha hagyományos tortaformát használunk, könnyebb dolgunk lesz a kivételt illetően.) Egy nagy tálba keverjük össze a zablisztet, kókuszlisztet, chia-magot, sütőport és a sót. Ha megvagyunk vegyük elő az aprítógépet és dolgozzuk el benne, a növényi tejet, cukrot, datolyát, kakaóvajat, balzsam ecetet és a vanília kivonatot. Ha sikerült összedolgozni, adjuk hozzá a száraz összetevőkhöz, gyors mozdulatokkal keverjük el, majd keverjük hozzá a csokoládé pasztilla felét és a mogyoró felét is. A választott formába nyomkodjuk bele a tésztát és díszítsük a tetejét szeletelt szilvával, a maradék csokival és a mogyoróval. Ha kész vagyunk mehet be a sütőbe 50 percre. Az idő leteltével vegyük ki a sütőből és hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt felvágnánk.

Tovább a termékrendeléshez >>>

termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

HÚSVÉTI AJÁNLATUNK

Extra 15% húsvéti kedvezmény minden termékünkre!
husvet24
Másol

Az ajánlat vége: 2024.03.31.

Beváltom a kupont

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!