Csoki cseppes bögrés süti

Mini csoki cseppes joghurtos bögrés sütemény

Mini csoki cseppes joghurtos bögrés sütemény

A szerző Sambirano Gold 0

Elkészítési idő  Elkészítési idő: 15 perc + 30 perc sütés

Nehézségi fok  Nehézségi fok: Nagyon könnyű

A mai receptünkben az egyik legújabb termékünk, a mini csoki csepp kapta a főszerepet, amit egy a mamám által sokszor készített bögrés joghurtos süteményünkbe csempésztük most bele. A könnyű tésztában a kis csoki cseppek nagyon dekoratívak és persze nagyon finomak is, nyugodtan lehet úgy készülni, hogy ez a néhány szelet gyorsan elfogy majd. :)

 bogressuti

Hozzávalók:

 termékek

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A száraz összetevőket (liszt, sütőpor, édesítő) keverjük össze egy tálba, majd adjuk hozzá a nedves összetevőket, az olajat és a joghurtot. Keverjük simára a hozzávalókat, és adjuk hozzá a mini csoki cseppeket is. Kenjük ki zsiradékkal a sütőformát, öntsük bele a tésztát és mehet be a sütőbe 30 percig, tűpróbáig süssük. A sütés végeztével hagyjuk kihűlni, majd vegyük ki a formából és már szeletelhetjük is. Jó étvágyat kívánunk hozzá! :)

Tipp: Kenyérsütő formában készítettük el a süteményt, ezért egy kis 2 deciliteres bögrét használtunk a méréshez. Ha szeretnénk tepsibe is elkészíthetjük, akkor nagyobb méretű bögrét használjunk vagy duplázzuk meg az adagot.

termékek 

Tovább a termékrendeléshez >>>

termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!