Creamy Hot Chocolate

Mindenmentes krémes forró csoki

Mindenmentes krémes forró csoki

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

A házi forró csokoládénak egyszerűen lehetetlen ellenállni, főleg ha az a forró csoki minden adalék, illetve allergén anyagtól mentes. A legjobb forró csokoládék kizárólag magas kakaó tartalmú csokoládéból készülnek, éppen ezért a Sambirano Gold 100%-os kakaótartamú csokoládépasztilla kiváló alapanyag, mennyeien sűrű és krémes állagú ital készíthető belőle.

 

Hozzávalók:

  • 5 evőkanál Sambirano Gold 100% kakaótartalmú belga csokoládé pasztilla
  • 4 dl mandulatej
  • Édesítsük ízlésünk szerint, juharsziruppal, nyirfacukorral, steviával vagy akár mézzel is. Aki a cukrot preferálja, annak 1 evőkanál barna cukor. (Mivel nem minden édesítő ugyanúgy édesít, bátran kóstolgassuk az italt, hogy biztosan a kívánt eredményt kapjuk.)
  • 2 db zöld kardamom
  • Tejszínhab: 1 konzerv jó minőségű kókusztej

 

Elkészítés:

A tejszín elkészítéséhez az egész doboz kókusztejet tegyük a hűtőbe legalább 8 órára. A felnyitás után válasszuk ketté a tejszínt a kókuszvíztől, most csak a tejszínnel fogunk dolgozni. Egy tálban, elektromos kézi habverővel verjük fel, ugyanúgy, mint a tejszínhabot. Amikor már félig lágy, tegyünk hozzá édesítőt és verjük készre. A mandulatejet öntsük bele egy edénybe és alacsony lángon főzzük. Mozsárba törjük össze a kardamom magjait, majd dobáljuk bele a csokoládé pasztillával együtt a tejbe és folyamatos kevergetés mellett főzzük. Amikor már melegszik a tej hozzá adhatjuk az édesítőt. A tűzről levéve adagoljuk poharakba, végül kanalazzunk rá a felvert kókusztejszínhabból és már ihatjuk is ezt a krémes finomságot.

 

Sambirano Gold kakaóbabos termékek >>>

Sambirano Gold termékek

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!