Az édesgyökér hatása a szervezetünkre

Miért jó az édesgyökér rendszeres fogyasztása?

Miért jó az édesgyökér rendszeres fogyasztása?

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

Az édesgyökérnek nemcsak az íze különleges, hanem az egészségünkre gyakorolt hatásai is, ezért érdemes vele megismerkedni, és gyakrabban fogyasztani.

Jót tesz a mellékveséknek

A mellékvesék igen érzékenyek a stresszre, és ha nem működnek megfelelően, akkor romolhat az emésztésünk, krónikus fáradtság törhet ránk, alvászavaraink lehetnek, megemelkedhet a vércukorszintünk, és gyengülhet az immunrendszerünk. Az édesgyökér segíthet helyreállítani a mellékvesék működését.

Támogatja az immunrendszert

Ha autoimmun betegségünk van, akkor is érdemes lehet kipróbálni az édesgyökeret, mivel segíthet visszaállítani a szervezet belső egyensúlyát. Arthiritszben, lupusban vagy épp szklerodermában szenvedők számára is hatékony lehet.

Gyulladásgátló hatású

Szervezetünkben a sejtszintű gyulladások számos betegség kialakulásáért lehetnek felelősek - ilyen az elhízás, a cukorbetegség, a rák vagy épp a szívbetegség. Kutatások szerint az édesgyökér erőteljesen gyulladásgátló hatású, így akkor is érdemes fogyasztani, ha épp nem érezzük magunkat betegnek.

Segíthet megelőzni a rákos megbetegedések kialakulását

Kutatások szerint az édesgyökér hatékony lehet az emésztőrendszeri rákbetegségek kialakulásának megelőzésében - és a mellrákéban is.

Segíthet megelőzni a fogszuvasodást

Az édesgyökérben található összetevők hatékonyan segítenek megelőzni a fogszuvasodást antibakteriális hatásuknak köszönhetően.

Támogatja az emésztőrendszer egészségét

Az édesgyökér segít az emésztőrendszer méregtelenítésében is, és gyulladásgátló hatása miatt az egész szervezetünkre nagyon jó hatással van. A belőle készült teát kúraszerűen érdemes fogyasztani napi 2-3 alkalommal, 3 héten át. Vigyázzunk, hogy ne igyunk belőle túl sokat, mert nagy mennyiségben megemelheti a vérnyomást és károsíthatja a veséket, illetve azoknak sem javasolják, akik szívbetegség miatt állnak gyógyszeres kezelés alatt!

23 összetevős superfood porkeverék, édesgyökérrel

A Sambirano Gold Super Boost, superfood-ok gondosan válogatott porkeveréke, melyeket természetesen, de mégis a lehető leghatékonyabban támogatják az immunrendszer megfelelő működését és a szervezet energizálását. Ez a komplex, teljesen nyers, bio és vegán superfood keverék olyan széles körben kedvelt, egészséges ételek tápanyag és vitamin tartalmát kínálja, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak az általános egészség javításához, fenntartásához.

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Forrás: care2

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel