A kakaó flavonoidok hatása a Sclerosis Multiplexben

Ha szeretnéd megosztani velünk a véleményedet, tapasztalataidat, esetleg kérdéseid lennének, nyugodtan szólj hozzá a bejegyzéseinkhez.

Egy új vizsgálat eredményei szerint a kakaó fogyasztása hatásosan enyhíti a fáradékonyságot relapszáló remittáló sclerosis multiplexben.

Egy új vizsgálat eredményei szerint a kakaó fogyasztása hatásosan enyhíti a fáradékonyságot relapszáló remittáló sclerosis multiplexben.

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

A mentális és fizikai fáradtság, fáradékonyság, igen gyakori a sclerosis multiplexben, a betegek közel 90%-ka tapasztalja. Ez bizony negatív hatással van az életminőségre, és nagyon nehéz kezelni. Számos kutatásban kísérelték meg a gyógyszeres kezelést és az egyéb stratégiákat, melyek közül leginkább a testedzés vezetett némi eredményre. Mivel a krónikus fáradtság-szindrómában szenvedő betegeknél a magas antioxidáns – és flavonoid tartalmú, legalább 70%-85%-os kakaótartalmú fekete  csokoládé fogyasztása után enyhült a fáradtság és javult az alvás minősége, a kutatók úgy gondolták, hogy a flavonoidok hatásosak lehetnek sclerosis multiplexben is. A Journal of Neurology, Neurosurgery & Psychiatry -ban online megjelent 6 hetes kis létszámú,...

Olvasd tovább
(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!