A guarana hatása a szervezetünkre

Miért jó a guarana fogyasztása?

Miért jó a guarana fogyasztása?

A szerző Sambirano Gold Kakaóbab webáruház 0

A guarana egy dél-amerikai cserje, melynek magját az indiánok már évszázadok óta fogyasztják. A növény fő ereje az élénkítő hatása – a benne található guaranin nevű aktív hatóanyagnak köszönhetően – tovább tart, mint a kávéé, közérzetjavító és fokozza a szellemi aktivitást.

Őshonos őserő

Dél-Amerika esőerdeiben őshonos, jellegzetes, piros termésű, örökzöld cserje. A növény porrá zúzott, majd vízben föloldott magjait a kezdetektől sikerrel alkalmazták fejfájás és reumatikus fájdalmak enyhítésére, lázcsillapításra, vértisztításra, továbbá emésztési problémák, bélfertőzések és krónikus fáradtság kezelésére.

Ma már mind több és több hasznos tulajdonságát fedezik fel. A guarana megszünteti a vérnyomás-ingadozást, egyenletesebbé teszi a szívműködést. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentráló képességet. Megkönnyíti a tanulást és a memorizálást, sőt fokozza a potenciát mindkét nemnél.

Legnagyobb ereje az élénkítés

Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy a guarana rendkívül gazdag flavonoidokban és a sejtek öregedését lassító antioxidánsokban is. Számos hasznos tulajdonsága mellett mégis az élénkítő szerepét kell kiemelni. Egy brazil professzor, – bizonyos Tocchini – 1977-ben kutatásokat folytatott a guarana jótékony hatásáról és kísérletekkel bizonyította, hogy a guarana étrend-kiegészítő a kávéval ellentétben folyamatos frissességet, éberséget biztosít egész nap, a szervezet terhelés alatti teljesítményének javítására, akár 5-6 órán keresztül, a benne lévő koffeinnek köszönhetően.

Természetes fogyasztószer

Javítja a gyomor- és bélműködést, méregteleníti a szervezetet, ezért a másik népszerű hatása a zsírégető szerepe. Fogyasztása könnyen súlycsökkenést eredményez, megszünteti vagy csökkenti az éhségérzetet. Éppen ezért gyakori összetevője lett a különféle fogyókúrás készítményeknek is. Fogyasztása számos nyomelemmel, vitaminnal, ásványi sóval és aminosavval gazdagítja a szervezeted. Edzés vagy bármiféle testmozgás előtt érdemes természetes guarana-tartalmú italt fogyasztani, mert nemcsak az aktivitást, de a kalóriaégetést is fokozza.

23 összetevős superfood porkeverék, guaranával

A Sambirano Gold Super Boost, superfood-ok gondosan válogatott porkeveréke, melyeket természetesen, de mégis a lehető leghatékonyabban támogatják az immunrendszer megfelelő működését és a szervezet energizálását. Ez a komplex, teljesen nyers, bio és vegán superfood keverék olyan széles körben kedvelt, egészséges ételek tápanyag és vitamin tartalmát kínálja, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak az általános egészség javításához, fenntartásához.

Tovább a termékrendeléshez >>>

Sambirano Gold termékek

Forrás: wellandfit

Szólj hozzá


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

HÚSVÉTI AJÁNLATUNK

Extra 15% húsvéti kedvezmény minden termékünkre!
husvet24
Másol

Az ajánlat vége: 2024.03.31.

Beváltom a kupont

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!