Madagaszkári kakaóbab webáruház

Köszöntünk a Sambirano Gold weboldalán!

Vállalkozásunk nyers, egész, napon szárított bio kakaóbab forgalmazásával foglalkozik. A Sambirano Gold kakaóbabot Madagaszkár méltán híres bio-ültetvényeiről szerezzük be, amit a Kelet európai régióban kis és nagykereskedelmi mennyiségben egyaránt biztosítani tudunk. Termékünket sajátos karakter és kiváló minőség jellemzi, de ami még ennél is fontosabb, hogy a feldolgozatlan, egész kakaóbab nagyszerű élettani hatásokkal bír, amit ma már számtalan tudományos tanulmány is megerősít.

A Sambirano Gold madagaszkári kakaóbabbal most természetes módon, hatékonyan turbózhatod fel az egészséged!

Szállítás

A munkanapokon 15:00 előtt beérkezett megrendelések a következő munkanapon a Magyar Posta által kerülnek kiszállításra. A megrendeléseket lehet kérni címre, illetve postán maradó csomagként is tudjuk küldeni őket. A postán maradó csomagok esetén a szállítási cím megadásánál kérjük feltüntetni, hogy „Postán maradó”. Köszönük!

Fizetés

Fizetésnél jelenleg két opció választható:

Előreutalás: Ezt a fizetési megoldást választva a megrendelést követően a weboldalunkon, illetve a rendelést visszaigazoló email-ben is elérhetővé válik a számlaszámunk, a fizetendő összeget erre a számlaszámra kérjük elutalni. (Közleményben a megrendelő nevét, vagy a rendelés számát kérjük feltüntetni.) A megrendelést a fizetendő összeg számlánkra érkezése után küldjük ki a szállítási címre.

Utánvét: Ezt a fizetési opciót választva, a fizetendő összeget a kézbesítő futárnak, a csomag kézhezvételekor kell majd kifizetni, amit készpénzzel, és bankkártyával egyaránt meg lehet tenni.

Kakaóbab nagyker.

Árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Sambirano Gold kakaóbab

Madagaszkári fairtrade kakaóbab

 

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozóinknak most 10% kedvezményt biztosítunk! Kuponkód az üdvözlő email-ben!

Sikeresen feliratkoztál!

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!