100% kakaótartalmú Belga étcsokoládé pasztilla

Mindenmentes 100% étcsokoládé 

Az étcsokoládé jótékony hatásai már évszázadok óta ismertek. Ma már tudományosan is bizonyított, hogy a csokoládé elsősorban a magas antioxidáns tartalma miatt van jó hatással ránk. Egy jó minőségű étcsokoládé igazi antioxidáns bombának számít, ugyanis több antioxidánst tartalmaz, mint például sok gyümölcs vagy éppen gyümölcslé! (Minél magasabb a kakaótartalom egy csokoládéban, annál több benne az antioxidáns.) A Sambirano Gold 100 % kakaótartalmú prémium belga étcsokoládéja nagyon gazdag minőségi antioxidáns forrás, és semmilyen adalék, illetve allergén anyagot nem tartalmaz! Könnyen beépíthetjük a mindennapi étrendünkbe, és számos módon élvezhetjük ennek a nagyon finom étcsokoládénak a jótékony hatásait.   

A Sambirano Gold 100% étcsokoládé pasztillát a létező legcsokoládésabb ízvilág jellemzi! 


Hogyan használd fel a csokoládé pasztillát?

Készítsd el a saját csokidat 5 perc alatt!

Mindössze néhány perc alatt a saját ízlésednek megfelelő, isteni finom csokoládét készíthetsz a Sambirano Gold csoki pasztillából! Mi adjuk hozzá a prémium minőségű, mindenmentes 100% csokoládé alapot, az ízesítését pedig teljes mértékben rád bízzuk, hiszen te tudod a legjobban, hogy mely ízek passzolnak hozzád igazán. Saját magad választhatod meg az összetevőket, kedved szerint édesítheted, ízesítheted, készíthetsz magvas, aszalt gyümölcsös, vagy éppen sima csokoládét, ráadásul mindezt nagyon könnyen, és nagyjából 5 perc alatt. Természetesen a csokoládékon kívül még nagyon sok más finomsághoz is felhasználhatod a Sambirano Gold 100%-os csokipasztillát, melyekhez a receptötleteinknél izgalmas tippeket találhatsz.

Amennyiben kedvet kaptál, és készítenél valamit Sambirano Gold termékekből, arra buzdítunk, hogy fotózd le, amit készítettél és töltsd fel az Instagram-ra vagy a Facebook-ra és jelöld meg a #sambiranogold, illetve, ha csokit készítettél a #sg_encsokim hashtag-gel is. A jelölők között minden hónapban egy 10.000 Ft-os ajándékkártyát sorsolunk ki, ami a kakaobab.com webáruházunkban bármikor levásárolható. Kíváncsian várjuk, hogy mit készítettél!

Ha már csoki, akkor legyen egészséges és pontosan olyan, amilyet te szeretsz! ;)
   

Pörkölt kakaóbab töret

Sambirano Gold 5 perces csoki receptek...

Egészséges finomságok Sambirano Gold termékekből!

Tovább olvasom
(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel