Sambirano Gold termékek

Szállítás

Magyarországon:

A Sambirano Gold webáruházban megrendelt termékeket gondosan kartondobozokba csomagolva, 1-2 munkanapos időgaranciával szállítjuk Magyarország bármely területére.  Csomagjainkat a DPD futárszolgálata juttatja célba. A munkanapokon délután 14 óra előtt beérkezett megrendeléseket még aznap, a 14 óra után beérkezett rendeléseket pedig a következő munkanapon adjuk fel. A csomagokat lehet kérni lakcímre, illetve DPD csomagpontokra is. A hozzád legközelebbi csomagpont címeket ide kattintva keresheted meg. (Amennyiben megvan a csomagpont címe, a rendelés leadásánál ezt kell beírni szállítási címnek, és kiegészítő információként pedig feltüntetni, hogy "csomagpont.")

Külföldre:

Az Európai országok nagy részébe szintén vállaljuk a kiszállítást. Az országok listáját lásd a szállítási cím, ország kiválasztása lehetőségnél. (Külföldre történő szállítás esetében, csak az előreutalást, vagy a bankkártyás fizetést tudjuk elfogadni.)

Sambirano Gold termékek

Fizetési módok

Előreutalás:

Ezt a fizetési módot választva a megrendelést követően a weboldalunkon, illetve a megrendelést visszaigazoló email-ben is megtalálod a számlaszámunkat. A fizetendő összeget erre a számlaszámra kérjük átutalni, vagy befizetni. (Közleményben a megrendelő nevét, vagy a megrendelés számát kérjük feltüntetni.) A megrendelést a fizetendő összeg számlánkra érkezése után küldjük ki a megadott szállítási címre.

Bankkártyás fizetés:

Webáruházunkban bankkártyás fizetésre is biztosítunk lehetőséget, a SimplePay - OTP mobile felületén keresztül. Minden tranzakció titkosított és 100%-ban biztonságos.

Utánvét:

Ezt a fizetési módot választva, a megrendelést a kézbesítő futárnak a csomag kézhezvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával lehet kifizetni.

Sambirano Gold termékek

Ingyenes szállítás

A Sambirano Gold-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy a vásárlóinknak a lehető legkedvezőbb feltételeket tudjuk biztosítani, éppen ezért az 2 kilogrammot meghaladó megrendeléseket ingyenesen szállítjuk ki. (A 2kg különböző termékekből is összeadódhat.)

Sambirano Gold termékcsalád
Szabó Vilmos

Szabó Vilmos

Alapító

Szabó Vilmos

Volráb Vanda

Alapító

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, keress minket bátran az elérhetőségeinken!

(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel