Sambirano Gold

Szállítási és fizetési információk

Könnyű megrendelés, gyors kiszállítás, elégedett vásárlók!

Szállítás

A Sambirano Gold webáruházban megrendelt termékeket gondosan kartondobozokba csomagolva, két munkanapos időgaranciával szállítjuk Magyarország bármely területére. Csomagjainkat a Magyar Posta futárszolgálat juttatja célba. A megrendeléseket lehet kérni címre, illetve postán maradó csomagként is tudjuk küldeni őket. A postán maradó csomagok esetén a szállítási cím megadásánál kérjük feltüntetni, hogy „Postán maradó”. Köszönjük! 

Fizetés

A Sambirano Gold weboldalán jelenleg két fizetési mód választható, előreutalás és utánvét.

Előreutalás:
Ezt a fizetési megoldást választva a megrendelést követően a weboldalunkon, illetve a rendelést visszaigazoló email-ben is elérhetővé válik a számlaszámunk. A fizetendő összeget erre a számlaszámra kérjük elutalni. (Közleményben a megrendelő nevét, vagy a rendelés számát kérjük feltüntetni.) A megrendelést a fizetendő összeg számlánkra érkezése után küldjük ki a szállítási címre.

Utánvét:
Ezt a fizetési opciót választva, a fizetendő összeget a kézbesítő futárnak, a csomag kézhezvételekor kell majd kifizetni, amit készpénzzel, és bankkártyával egyaránt meg lehet tenni.

Ingyenes szállítás

A Sambirano Gold-nál folyamatosan törekszünk arra, hogy a lehető legkedvezőbb feltételeket tudjuk biztosítani a vásárlóink számára. Éppen ezért az 500 grammos, illetve az feletti megrendeléseket ingyenesen szállítjuk ki! 

(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel