Magyarországon először a Sambirano Gold-nál

Ruby csokoládé pasztilla 

A tej, a fekete, és a fehér csoki után megalkották a negyedik típust! 80 évvel azután, hogy a tejcsokoládé és fekete csokoládé után megalkották a fehér csokit, egy negyedik típussal bővült a csokicsalád. A világ legnagyobb kakaó- és csokoládékészítő vállalata a Barry Callebaut, 2017 szeptemberében jelentette be, hogy több éven át tartó próbálkozás után létrehozták a negyedik típusú csokoládét, a Ruby-t. (rubint)

A Ruby csokoládét a Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Ez a kakaóbab fajta teljesen egyedülálló, mert a friss bogyós gyümölcsös íz és a rubinvörös szín természetesen vannak jelen benne. A Ruby kakaóbabok a világ különböző régióiból származnak, melyek különleges tulajdonságait egy olyan innovatív folyamaton keresztül sikerült előhívni Barry Callebaut-nak, amelynek felfedezése hosszú évekig tartott.

A Ruby csokoládét a mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív gyümölcsös íze, és különleges színe teszi egyedivé.

Hogyan használd fel a Ruby csokoládé pasztillát?

Készítsd el a saját csokidat 5 perc alatt!

Mindössze néhány perc alatt isteni finom csokoládét készíthetsz a Sambirano Gold Ruby csoki pasztillából! De természetesen felhasználhatod sütikhez, bonbonokhoz, cake popok bevonásához, forró és jeges csokihoz, öntetekhez, csokoládé szökőkutakhoz, illetve müzlikhez is.

Természetesen néhány receptötletünkön keresztül pontosan megmutatjuk, hogyan készítheted el te is a saját csokidat. Amennyiben kedvet kaptál, akkor pedig arra buzdítunk, hogy fotózd le, amit készítettél és töltsd fel az Instagram-ra vagy a Facebook-ra és jelöld meg a #sambiranogold és az #sg_encsokim hashtag-gel. A jelölők között minden hónapban egy 10.000 Ft-os ajándékkártyát sorsolunk ki, ami a kakaobab.com webáruházunkban bármikor levásárolható. Kíváncsian várjuk, hogy mit készítettél!
   

Pörkölt kakaóbab töret

Sambirano Gold 5 perces csoki receptek...

Egészséges finomságok Sambirano Gold termékekből!

Tovább olvasom

A kakaóbab egészségügyi hatásai...

Tudományosan bizonyított, hogy a kakaóbab rendszeres fogyasztásával
különböző egészségügyi problémákat előzhetünk meg!

Tovább olvasom
(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel