Magyarországon először a Sambirano Gold-nál

Ruby csokoládé pasztilla 

Az utóbbi 80 év legnagyobb csoki áttörése, a tej, a fekete, és a fehér csoki után itt negyedik csokoládé típus! A világ legnagyobb kakaó- és csokoládékészítő vállalata a Barry Callebaut, 2017 szeptemberében jelentette be, hogy több éven át tartó próbálkozás után létrehozták a negyedik típusú csokoládét, a Ruby-t. (RB1) A Ruby csokoládét a Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Ez a kakaóbab fajta teljesen egyedülálló, mert a friss bogyós gyümölcsös íz és a rubinvörös szín természetesen vannak jelen benne. A Ruby kakaóbabok a világ különböző régióiból származnak, melyek különleges tulajdonságait egy olyan innovatív folyamaton keresztül sikerült előhívni Barry Callebaut-nak, amelynek felfedezése hosszú évekig tartott. A Ruby csokoládét a mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív gyümölcsös íze, és különleges színe teszi egyedivé.


Hogyan használd fel a Ruby csokoládé pasztillát?

Készítsd el a saját csokidat 5 perc alatt!

Mindössze néhány perc alatt isteni finom csokoládét készíthetsz a Sambirano Gold Ruby csoki pasztillából! De természetesen felhasználhatod még sütikhez, bonbonokhoz, cake popok bevonásához, forró és jeges csokihoz, öntetekhez, csokoládé szökőkutakhoz, illetve müzlikhez is. Receptötleteinknél izgalmas tippeket találhatsz.

Amennyiben kedvet kaptál, és készítenél valamit Sambirano Gold termékekből, arra buzdítunk, hogy fotózd le, amit készítettél és töltsd fel az Instagram-ra vagy a Facebook-ra és jelöld meg a #sambiranogold, illetve, ha csokit készítettél a #sg_encsokim hashtag-gel is. A jelölők között minden hónapban egy 10.000 Ft-os ajándékkártyát sorsolunk ki, ami a kakaobab.com webáruházunkban bármikor levásárolható. Kíváncsian várjuk, hogy mit készítettél!
   

Pörkölt kakaóbab töret

Sambirano Gold 5 perces csoki receptek...

Egészséges finomságok Sambirano Gold termékekből!

Tovább olvasom
(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel