A kakaó és a csokoládé fogyasztás egy egészségesebb formáját hozzuk el számodra!

A csokoládéra és a kakaó alapú termékekre általában senki sem úgy gondol, mint a káros adalékanyagok szinte biztos forrásaira, pedig a csokoládékon feltüntetett összetevők listája sokszor bizony erről árulkodik. Tulajdonképpen viccnek is elmenne, hogy a természet egyik legszuperebb jótékony egészségügyi hatásokkal rendelkező gyümölcséből, a kakaóbabból, silány minőségű, sokszor inkább ártalmasnak nevezhető csokoládét és kakaó alapú termékeket készítenek. Miért rontjuk el, amit a természet olyan jól összerakott? Miért ne hódolhatnánk úgy a csokoládé iránti szenvedélyünknek, hogy közben nem mondunk le azokról a szuper egészségügyi hatásokról, ami vele járna? Tulajdonképpen ez a kérdés, és a kakaó-flavonoidok tudományosan is igazolt, rendkívüli élettani hatásai vezettek minket odáig, hogy 2017-ben, elindítsuk a vállalkozásunkat.

"Sehol másutt a természetben nincs annyi értékes tápanyag olyan kis helyen felhalmozva, mint a kakaóbab szemekben." - Alexander von Humboldt, természettudós

Sambirano Gold termékek

Célunk: Prémium minőségű mindenmentes termékeinkkel a természetes vitaminok és tápanyagok bőséges forrásait kínálni egészségtudatos fogyasztóink számára. Mindeközben nagyon fontosnak tartjuk a felvilágosítást is, ezért különösen nagy figyelmet fordítunk a kakaóval és a kakaó-flavonoidokkal kapcsolatos különböző tudományos kutatásokra, melyekről bővebben weboldalunk, "Egészség" menüpontjában olvashatsz. A továbbiakban találhatsz még részletes termékleírásokat a weboldalon, recept ötleteket, érdekes blog cikkeket, és mindenmentes kínálatunk mellett igazi csokoládé különlegességekkel is várjuk az ínyenc csokikedvelőket.

Reméljük, hogy a te tetszésedet is elnyerik ezek a válogatott termékek, és élvezettel használod majd őket a mindennapjaidban.

Partnerünk a Világjáró magazin

Sambirano Gold
Szabó Vilmos

Szabó Vilmos

Alapító

Szabó Vilmos

Volráb Vanda

Alapító

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, keress minket nyugodtan az elérhetőségeinken!

(0) tétel
tétel 0
Részösszeg 0.00 Ft
Vissza fel