100% tisztaságú natúr kakaóvaj pasztilla

Különleges ízek, természetes szépség

Minek köszönheti a kakaóvaj a szuper hatásait? A kakaóvajat a kakaófa terméséből, a kakaóbabból állítják elő, pontosabban kipréselik belőle. A kakaóbab nagyon magas antioxidáns tartalmú élelmiszer, mivel jelentős mennyiségű polifenolt és flavanoid antioxidánsokat tartalmaz. Tulajdonképpen pontosan ezért, a kakaóbabos diéták bizonyultak a leghatékonyabb polifenol „szállítónak”. Ezek a kakaóbabban lévő antioxidánsok a kakaóvajban is megtalálhatók, ami azt jelenti, hogy a kakaóbabhoz hasonlóan a kakaóvaj is rendelkezik azokkal a pozitív élettani hatásokkal, mint például az immunitás javítása, a gyulladás csökkentése, vagy éppen a szív egészségének javítása. Mindemellett, gazdag vitamin és tápanyag tartalmának köszönhetően kiváló bőrápoló tulajdonságokkal is rendelkezik!

Hogyan használd fel a kakaóvaj pasztillát?

Szuper a konyhában és azon kívül is!

Azon kívül, hogy rendkívül egészséges, a Sambirano Gold kakaóvaj pasztilla másik nagy előnye, hogy igencsak sokoldalúan felhasználható. Többek között remekül használhatjuk zsiradékként a konyhában, ami által nem csak egészségesebbé válnak az ételeink, de mindemellett különleges ízhatásokat is elérhetünk.

A csokoládé készítésnél szintén zsiradékként alkalmazzuk, a kakaóvajnak köszönhető a csoki lágysága és a szájban szétolvadó selymes állaga. Ha csokit készítünk, az ideális kakaóvaj tartalom, a csokoládé szárazanyag tartalmának 5-15%-ka. (Ez azt jelenti, hogy például 100 gramm Sambirano Gold csokoládé pasztillához, 5-15 gramm Sambirano Gold kakaóvaj pasztillát használunk.)

A konyhából kilépve egyáltalán nem ér véget a kakaóvaj pozitív tulajdonságainak sora, ugyanis gazdag vitamin és tápanyag tartalmának köszönhetően kiváló bőrápoló tulajdonságokkal is rendelkezik! A kakaóvaj pasztilla nagyjából 35°C fok körül  jól kenhetővé válik, így könnyen alkalmazhatjuk, akár kozmetikumként is. A kakaóvaj hatékonyan hidratál, segít regenerálni
a kiszáradt bőrt, megnyugtatja az irritált részeket, és lassítja a bőr öregedését.
   

Pörkölt kakaóbab töret

Sambirano Gold 5 perces csoki receptek...

Egészséges finomságok Sambirano Gold termékekből!

Tovább olvasom

A kakaóbab egészségügyi hatásai...

Tudományosan bizonyított, hogy a kakaóbab rendszeres fogyasztásával
különböző egészségügyi problémákat előzhetünk meg!

Tovább olvasom
(0) Tételek
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel